Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
zosto da se custvuvam glupavo koga imam 150 000 evra na skrilПрегледај го приврзокот 156143

Vo denesno vreme da probas da dokazes nesto a pritoa kako dokaz da koristis slika e isto kako kurva da ubeduva deka e nevina
Дечко, сите што ја прочитаа конверзацијата гледаат дека не лажам. Ти потврдија и со акаунтите. Не знам зошто се инаетиш и се бламираш, ама твоја работа. Гледаш дека веќе си мајтап на темава, ти се смеат.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Не верувам дека Ставро лаже, но мислам дека овие теми треба да се чуват во тајност или евентуално само најблиските да знаат.
Ставро,се работи за пари а денес многу добро знаеме на што се спремни луѓето да направат за пари. Не дека може да те најде кој си што си,но постојат секакви будали. Малце се останати добри дечки и дечки на кој можеш да им веруваш.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Да пошто такви можности паѓаат од небо, наспорти веројатноста дека одреден круг на луѓе од доверба систематски и долгогодишно соработуваат со корумпиран отсек во федерацијата.... не е ни чудо што Победа се банирани, чудо е што има луѓе кои не веруваат дека постојат такви што го овозможуваат тоа и се расправаат заборавајќи во какво опкружување се наоѓаме.
поентата е дека неможе помалце да ми е гајле кога некој стекнал капитал со злоупотреба него ли предвидувачки способности, се надевам дека и мнозинството така цени и ќе се оспособи темава во таа насока.
У реду е, зборот ми е дека секој би уплатил ако добие (читај купи/заслужи) инфо за наместена, да не се правиме светци.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Reports here suggest Emery will risk bringing 3 defenders (Thiago Silva, Maxwell and Aurier) all back from injury at same time tonight #PSG

Истo тaкa Мaтуиди ќе гo игрaл левo крилo местo Бен Арфa, плус Емери е шупaк и не е зa вaкви утaкмици.
Арсенaл е мнoгу пoтценет oд клaдилнициве и вреди дa се игрa билo штo нa нив, гoл, x2, 2 итд.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Не ми се свиѓа ова,ја бев сведок за 1 ацц,не би било во ред да пропуштам ручек џабе...
Чарли,не би сакал да се возиш со стекот сам во кола...искрено ти кажувам.

Инаку за денес имам едно синглче,ми личи убава частенка за уплата од 15 до 30 к.

Селтик е многу слаб,го гледав до сега 4-5 пати,дно од одбрана,во напад имаат по некој добар потег,мислам дека денес против барса 5 комада не им бегаат.

1 и 2+ прво за Барса 2 квота.

Нека каже и некој друг мислење на оваа тема,по мене ова е едно 95% сигурно.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Не ми се свиѓа ова,ја бев сведок за 1 ацц,не би било во ред да пропуштам ручек џабе...
Чарли,не би сакал да се возиш со стекот сам во кола...искрено ти кажувам.

Инаку за денес имам едно синглче,ми личи убава частенка за уплата од 15 до 30 к.

Селтик е многу слаб,го гледав до сега 4-5 пати,дно од одбрана,во напад имаат по некој добар потег,мислам дека денес против барса 5 комада не им бегаат.

1 и 2+ прво за Барса 2 квота.

Нека каже и некој друг мислење на оваа тема,по мене ова е едно 95% сигурно.
вреди секоја комбинација на Барса, 1-1 3+, 1-1 4+, 1-1 и 2+ пп.
Ке играат напалени за да се извадат за Алавес викендов, мислам дека 4-5 гола не им бегаат на Селтик

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.613
Поени од реакции
2.235
За денес:

Броди - Додин 1 1.80
КПР - Њукасл x2 и 0-3 1.60
Баерн 1 1.10
Барса супер тип 1 1.21

Квотите се од Копачка

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.557
Само мене ми е нереален коефициентот на Динамо Киев? Доста силна екипа се, нарочито на домашен терен, а Наполи некако бледо ми изгледаат на почетокот на сезонава, а и башка не се некоја сила на гостински терен. Што знам, според мене не треба Динамо на домашен терен да е аутсајдер...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Само мене ми е нереален коефициентот на Динамо Киев? Доста силна екипа се, нарочито на домашен терен, а Наполи некако бледо ми изгледаат на почетокот на сезонава, а и башка не се некоја сила на гостински терен. Што знам, според мене не треба Динамо на домашен терен да е аутсајдер...
Па мене ми делува како чиста двојка,Наполи се поквалитетна екипа,доаѓаат од далеку појако првенство,Динамо некни беше тотално издоминиран од Шахјтор и со другите екипи одвај се извлекуваат(претходно изгубија на домашен терен)...Наполи лесно прави шанси и мислам дека вечер ќе го покажат својот квалитет

G

Goldie

Гостин
Само тебе, против мизерни тимови од нивната лига едвај тепаат со 1 разлика дури и изгубија од Ворскла дома пред едно коло така да според мене шансите да тепаат се ептен минимални

Наполи 2+0 азиски хендикеп и Бенфика - Бешикташ ГГ изгледаат добри за синглови денеска

Kajgana Shop

На врв Bottom