- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
jas kolku sto se sekjavam kladbata bese za 25 000, 7000 ne samo sto ne e isto so 25 000 tuku ne e ni priblizno, eve go toa sto go zboram za tebe, stom dojdes vo situacija koga vekje svakjas deka ni so pravo i nemozes da pobedis vo nekoja rasprava ti namerno probuvas da ja smenis temata, da gi smenis uslovite, da navreduvas i sl za da probas da se izvadis, jas stojam na toa sto go kazav od pocetok, ti 100pati proba da gi izvrtis rabotite, i koga se laze treba da se ima merka, da ponudis laga koja e realna i na koja dosta narod ke ti poveruva, so ova sto ti probuvas da go prodades ovde normalno e da ima mnogu narod koj ne ti veruva i toa so pricina
Пријател, ме боли мене стапот дали ти ми веруваш или не. Прво кажа дека не можат да се уплатат повеќе од 1000 евра на еден акаунт на македонска лига. Сега ти нудам доказ дека се уплатени по 3600 по акаунт. Веќе испратив податоци на двајца членови, тие ќе ти потврдат. Другите 5 акаунти се на луѓе кои ми се блиски, тие се само за моја употреба, нема шанса да ги дадам некому. Ако сакаш да ги видиш ии тие 5 акаунти со слична уплата, бујрум Битола. Ако не, не досадувај.
На чиј грб си ги дуплира парите 
Мочко еден, виде дека се избламира. Еве како се резилеше и се правеше дека нешто разбираш.