Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Луѓе ај најдете си друга тема за расправање, доста више има нема, ако има за него си има, ако нема и ако лаже самиот се лаже, ај баталете више таа тема, дај пишете некој утакмици за утре, еве ви нешто од мене:

Баерн Минхен - 1-1и3+
Барселона - 1-1и3+
Манчестер Сити - 1
ЛАСК - 1
Лиферинг - 1
Гатешед - 1
Линколн Сити - 1
Филде - 3+
Ст Петесбург (Хокеј) - 1

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.089
Некои луѓе стварно неможат да прифатат дека постојат големи играчи по кладилниците. Јас лично познавам ликови шо уплаќаат тешки пари по Грција и Бугарија за кои што дури и Ставро е ситна боранија. Дури сум вршел и уплати за нив бидејки уплаќаат на многу места по малце , и буквално цела мрежа имат развиено и плаќаат луѓе кои уплаќаат и подигат пари за нив.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
116 000 евра на Скрил акаунт? Ја кога собрав околу 1200евра на Скрил ѕвовев 10 пати во Лондон и чекав 2 месеци да ми ги потврдат, а за 116 000 евра па да не праиме муабет :D
Сакаш да видиш денешна трансакција од 7000 евра од еден на друг Скрил?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
И која е сеа целта на тие постови со наводно фиксирани мечеви кога ликот никогаш не допринел конструктивно на темава, туку со фалење тригира други членови кои наседнуваат.
за восхит е некој што преку измама дошол до капитал?
се помалце обмислени типови се постираат, а сега откоа ќе почнат и границиве уште толку ќе се упропасти.
Да бе пошто ти како поштен човек би одбил да направиш пари од наместена утакмица? :icon_lol:

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Сега и 10 600 на 3 акаунти не ти се доволни? :lolzz: Мочко еден, виде дека се избламира. Еве како се резилеше и се правеше дека нешто разбираш.
Сега и 10 600 на 3 акаунти не ти се доволни? :lolzz: Мочко еден, виде дека се избламира. Еве како се резилеше и се правеше дека нешто разбираш.
daj mi adresa kade moze da te najdam vo Bitola, i koga si sloboden vo narednite denovi, i ti Stefan koga si sloboden, te zemam jas od Skopje odime do Bitola i te vrakjam nazad, imas eden rucek od mene, cisto od inat samo za da dokazam na site ovde na forumot deka koj i sto si i dali e vistina toa sto sakas da go prodades ovde

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Некои луѓе стварно неможат да прифатат дека постојат големи играчи по кладилниците. Јас лично познавам ликови шо уплаќаат тешки пари по Грција и Бугарија за кои што дури и Ставро е ситна боранија. Дури сум вршел и уплати за нив бидејки уплаќаат на многу места по малце , и буквално цела мрежа имат развиено и плаќаат луѓе кои уплаќаат и подигат пари за нив.
Јас не се сметам за прва лига што се однесува до уплаќање. Мене просечна уплата на нормална утакмица ми е 200 евра. Вакви големи уплати имам само на местени утакмици, и како што кажав, не се сите тие пари мои. Не е едноставно ниту ефтино да дојдеш до точна информација за наместен натпревар.

Последно уредено:

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Сакаш да видиш денешна трансакција од 7000 евра од еден на друг Скрил?
Многу време работам со Скрил и знам како идат работите, али при големи трансакции секогаш морам да се јавувам директно таму во контакт центарот иако на секаков начин го имам верифицирано акаунтот, а дури и имам заледено поголема сума на пари во Комерцијална поради која што неможам наводно да докажам од каде ми се парите.. Не реков дека не ти верувам, али 116 000 евра на Скрил се многу, само сакам да кажам дека треба низ 100 заебанции да поминеш за да ги повлечеш, башка што имаш лимит на Виза картица, и плус на Банк Акаунт тоест Девизна сметка имаш лимит од банката, и плус што ако ти е Гламблинг акаунтот...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
daj mi adresa kade moze da te najdam vo Bitola, i koga si sloboden vo narednite denovi, i ti Stefan koga si sloboden, te zemam jas od Skopje odime do Bitola i te vrakjam nazad, imas eden rucek od mene, cisto od inat samo za da dokazam na site ovde na forumot deka koj i sto si i dali e vistina toa sto sakas da go prodades ovde
Кога ќе доаѓаш дента, пиши ми ПП ќе ти дадам телефонски број, ќе ми се јавиш и ќе те пречекам на станица. Мртов сериозен сум, добредојден си во Битола, ќе те почастам ручек, и ќе ти ги покажам сите акаунти.[DOUBLEPOST=1473723016][/DOUBLEPOST]
Многу време работам со Скрил и знам како идат работите, али при големи трансакции секогаш морам да се јавувам директно таму во контакт центарот иако на секаков начин го имам верифицирано акаунтот, а дури и имам заледено поголема сума на пари во Комерцијална поради која што неможам наводно да докажам од каде ми се парите.. Не реков дека не ти верувам, али 116 000 евра на Скрил се многу, само сакам да кажам дека треба низ 100 заебанции да поминеш за да ги повлечеш, башка што имаш лимит на Виза картица, и плус на Банк Акаунт тоест Девизна сметка имаш лимит од банката, и плус што ако ти е Гламблинг акаунтот...
Дечко, имам 3 Скрил картички, не работам со нашите банки. Види на принт скринот од Скрилот, се работи за Голд акаунт, можам да влечам 2000 евра во еден ден со Скрил картичката. Не сум повлекол пари во банка повеќе од 3-4 години.

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.561
Rokni eden biftek, potroshi gi malce, i onaka gleash se puni pari dvajcata :D
Никад нема бифтек да јадам. Со Џони ќе опалиме некоја димена вешалица со 250 литри шприцер, има све да убиеме у нас. А Ставро и Чарли нека се испотепаат меѓу себе. :ROFLMAO:

Член од
5 декември 2014
Мислења
379
Поени од реакции
384
Да бе пошто ти како поштен човек би одбил да направиш пари од наместена утакмица? :icon_lol:
Да пошто такви можности паѓаат од небо, наспорти веројатноста дека одреден круг на луѓе од доверба систематски и долгогодишно соработуваат со корумпиран отсек во федерацијата.... не е ни чудо што Победа се банирани, чудо е што има луѓе кои не веруваат дека постојат такви што го овозможуваат тоа и се расправаат заборавајќи во какво опкружување се наоѓаме.
поентата е дека неможе помалце да ми е гајле кога некој стекнал капитал со злоупотреба него ли предвидувачки способности, се надевам дека и мнозинството така цени и ќе се оспособи темава во таа насока.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Да пошто такви можности паѓаат од небо, наспорти веројатноста дека одреден круг на луѓе од доверба систематски и долгогодишно соработуваат со корумпиран отсек во федерацијата.... не е ни чудо што Победа се банирани, чудо е што има луѓе кои не веруваат дека постојат луѓе кои го овозможуваат тоа и се расправаат заборавајќи во какво опкружување се наоѓаме.
поентата е дека неможе помалце да ми е гајле кога некој стекнал капитал со злоупотреба него ли предвидувачки способности, се надевам дека и мнозинството така цени и ќе се оспособи темава во таа насока.
Која црна Победа, минатата година СИТЕ натпревари на Царев Двор беа местени, оваа година секое коло има најмалку еден наместен натпревар. И не се работи за една група, повеќе групи мешетарат во македонскиот фудбал.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Eве да видиш како тоа се прави. Како се стигнати 4000 евра на овој акаунт, па како се кревани парите дел по дел на БЕТ365 за да не алармираме таму, па потоа како се сите повлечени и испратени на друг акаунт.

Има уште некој што не ми верува освен Чарли? :pos: Чарли, ти колку глупаво се чуствуваш во моментов?

Прегледај го приврзокот 156142
zosto da se custvuvam glupavo koga imam 150 000 evra na skril 6.png

Vo denesno vreme da probas da dokazes nesto a pritoa kako dokaz da koristis slika e isto kako kurva da ubeduva deka e nevina

Член од
13 март 2015
Мислења
210
Поени од реакции
138
Па кога има наместен натпревар пиши пола сaт пред да почне пичкамумајчина :D
да се порадуваме и ние сиротињава

Kajgana Shop

На врв Bottom