Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.965
Поени од реакции
116.576
Овие Пескара сами се победија со бледион Ѓомберт. Како од зомби апокалипса е избеган. :)
Интер тешко игра, ама Икарди и најмала шанса ја користи.
Интересен натпревар. :)
Океј, ја свртевме утакмицава после негатива, малце и со среќа (за вториот гол зборам), ама па Интер имаше 3-4 100% шанси пред тоа што голманот на Пескара ги одбрани.

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Океј, ја свртевме утакмицава после негатива, малце и со среќа (за вториот гол зборам), ама па Интер имаше 3-4 100% шанси пред тоа што голманот на Пескара ги одбрани.
Не заборавај дека и Пескара имаше некоја шанса за гол и пречка погоди.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.965
Поени од реакции
116.576
Не заборавај дека и Пескара имаше некоја шанса за гол и пречка погоди.
Епа само пречката им беше шанса на 0-0, и уште еден-два шута од далеку, друго немаа. Кандрева промаши два чисти шута од страна, Банега имаше еден од 16 метри, Икарди две со глава... Паласио што утна сега пред Икарди да го даде за 1-2............ Сета тага на светов ме облеа.

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Никако нема да заборави, еве сега сите Интераши со таа мисла во глава ќе си легнеме и утре со истата ќе станеме.
Седи шо ќе си легнувате.

Епа само пречката им беше шанса на 0-0, и уште еден-два шута од далеку, друго немаа. Кандрева промаши два чисти шута од страна, Банега имаше еден од 16 метри, Икарди две со глава... Паласио што утна сега пред Икарди да го даде за 1-2............ Сета тага на светов ме облеа.
Мене ми изгледаше рамноправен натпреварот. Одбраната ви е бетер од нашата.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
И Пескара има реално одлични шанси, оној сам пред голман и онаа пречката. Крвта ми ја смрзнаа.

Од цел натпревар само 20 минути игравме, пошто толку ни се доволни. Ова нешто као Јувентус кога играат само со 40% од силите. :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.965
Поени од реакции
116.576
И Пескара има реално одлични шанси, оној сам пред голман и онаа пречката. Крвта ми ја смрзнаа.

Од цел натпревар само 20 минути игравме, пошто толку ни се доволни. Ова нешто као Јувентус кога играат само со 40% од силите. :icon_lol:
Зборам до 0-0. Инаку да, имаа две одлични шанси после водството, прво онаа 1 на 1 што ја одбрани Ханда, а после на 1-1 онаа на Баебек.

@santino Одбраната е крш, се слагам, али сакав да кажам дека не изигра толку слабо Интер, само имаа проблеми со реализацијата, а и секако одбраната е болка. А како да не е болка кога бекови се сидашот Сантон и Дамброзио, дно од играчи... Дај нека се враќа Ансалди веќе, преку куров ми е од инвалидиве.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Еднаш и ја да фатим паре на клубов ваш смрден !! :icon_lol:
Икарди да ти го испуши Ванда вечер еднаш саглам !! Ја частим !:icon_lol:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Јееее Марли беее.... мастер тролу.[DOUBLEPOST=1473630687][/DOUBLEPOST]
Јееее Марли беее.... мастер тролу.

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Зборам до 0-0. Инаку да, имаа две одлични шанси после водството, прво онаа 1 на 1 што ја одбрани Ханда, а после на 1-1 онаа на Баебек.

@santino Одбраната е крш, се слагам, али сакав да кажам дека не изигра толку слабо Интер, само имаа проблеми со реализацијата, а и секако одбраната е болка. А како да не е болка кога бекови се сидашот Сантон и Дамброзио, дно од играчи... Дај нека се враќа Ансалди веќе, преку куров ми е од инвалидиве.
Не се само Сантон и Дамброзио. Вчера очајно изигра и Мурило. Простор оставаше, панично делуваше. Екипата е силна на хартија, ама на терен не е екипа. Играчите се гушат едни со други на повеќе позиции. Можеби не се уиграни и новиот систем на тренерот има влијание.
Вчера Ханданович е најзаслужен за победата, ни Икарди ни никој друг. Ако не ја одбранеше шансата за 2-0 тешко дека после Интер ќе имаше желба и сила да се врати во натпреварот.
Ова за Џони важеше, бидејќи порано тврдеше дека голманот не е важен во екипата. :)

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.517
Поени од реакции
8.232
Интер вчера пак очајно изиграа у одбрана.
Пескара можеше комотно да си ги тепа со оглед на неколкуте неискористени 100% шанси... Али добро, затоа ќе си се борат за опстанок. Но, мора да им се признае дека позитивен впечаток оставија против Наполи прво коло и Интер вчера. Не се плашат да нападнат.
А Интер со оваа мизерна одбрана стварно незнам што планираат. Џизс што го продадоа у Рома е Кафу за овие нивни бекчиња.
Како го помина крилово на Пескара Дамброзио (или сантон беше? Јеби га лош квалитет на стримот неможев да видам точно) при пречката. Изгубен у свемирот.

П.с вчера Бало 2 гола на деби против марсеИ. :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Колкави хејтери сте значи,се изнапишавте дека Интер се катастрофа во одбрана и дека Пескара имале шанси а мудро молчите за тоа како Банеега и Кандрева уште во првото полувреме имаа 2 стопостотни шанси за 0-1,а во второто Банега имаше чист зицер уште пред Пескара да заводи..

После 70-та минута се играше буквално ракомет на шеснаесетникот на Пескара каде веќе центарот не го поминаа и да беше онај Паласио умрениот малце поспретен уште во 80та минута ќе ја свртеа и ќе му приклаја некој гол...на оние неискористени шанси ќе беше светска неправда да не победеше Интер,предоминатни беа вчера како никогаш досега кога на клупата ни седеа ретардосите Мацари и Манчини

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom