P
Patience
Гостин
Фала, го имам гледано Alive, а и Castaway ( фала Стефан ), ама овој The 33 изгледа интересен, плус со Антонио Бандерас е, веќе се спушта
Фала, го имам гледано Alive, а и Castaway ( фала Стефан ), ама овој The 33 изгледа интересен, плус со Антонио Бандерас е, веќе се спушта
Кој сајт? Најдобро да ги контактираш тие од сајтот.Некој да не знае дали постои опција да направиш import на рејтинзи од друг сајт на IMDB? Или треба еден по еден?
Јас па три торенти сменив пошто мислев дека не се во ред, зошто не ми кажавте?
Замисла на режисерот, ќе ти уништевме златна симболика од филмот така.Јас па три торенти сменив пошто мислев дека не се во ред, зошто не ми кажавте?
Ама нели е јако? Екранот е совршен квадрат. Таман колку да фати во кадар еден лик и ништо околу него - совршен начин за апстрахирање на ликовите и нивните емоции од околината, од опкружувањето. Токму тоа и сакал да го постигне: да ги засили емоциите на карактерите. Мене ми беше ептен јако и ни малку не ми беше дистракција.Замисла на режисерот, ќе ти уништевме златна симболика од филмот така.
GravityАј кога веќе препорачувате филмови, нешто налик на Frozen ( 2010 ), Open Water, Open Water 2, The Reef, The Ruins, Black Water или 127 Hours, со таква тематика, се наоѓаат главниве ликови во некои непредвидени ситуации, бараат начини како да се спасат... Ги гледав сите овие погоре, на ИМДб веќе само тие ми ги врти, ако имате друг на памет пишете да гледам.
Letterboxd. Се нервирам, зашто истото еднаш веќе го правев. Порано користев Flixster, па ко почнавте сите тука со LB-от, ги префрлав една по една оценките од Flixster на Letterboxd.Кој сајт? Најдобро да ги контактираш тие од сајтот.
Но, не верувам дека може. Мислам дека воопшто нема таква опција.
Да да и филмот беше ептен убав.Ама нели е јако? Екранот е совршен квадрат. Таман колку да фати во кадар еден лик и ништо околу него - совршен начин за апстрахирање на ликовите и нивните емоции од околината, од опкружувањето. Токму тоа и сакал да го постигне: да ги засили емоциите на карактерите. Мене ми беше ептен јако и ни малку не ми беше дистракција.
абе слободно гледај го филмот, ако рејтингот е низок, и не е така лош филмДа да и филмот беше ептен убав.
Ќе ми кажете други или да седнам оној предлогот на Ристо да го гледам?
Значи, што викаш, да не го гледам, а?Бидејќи гледам дека на LB сум првиот кој го гледал, да ве поштедам од малтретирање - немојте да сте го пуштиле новиот Ice Age. Ако четвртиот дел беше најслаб и неспоредливо послаб од првите 3, петтиов (Collision Course) е невидена катастрофа. Значи дефинитивно парите го вртат светот, штом до толку очајно се обидуваат да измислуваат нешто ново, а всушност сѐ се само рециклирани фори од првите три филма (особено првиот и третиот), плус нови, но неинтересни ликови што уште повеќе ги зацрнуваат оние на кои сме навикнати, па така сега ни Сид ни Скрат не се веќе смешни и интересни. До душа, беше најавен со тој краткиот - Cosmic Scrat-tastrophe (или како и да се пишува) од зимоска, што беше и филмска катастрофа, воедно, но му дадов шанса, надевајќи се дека сепак може, колку-толку да биде бар на нивото на другиот краток, од пролетоска, со јајцата. Ама ова испадна баш вистински ужас. Сто пати посакав да го прекинам, и стварно не знам како издржав до крај. Најслаб анимиран годинава!
Значи, да резимираме - НЕ ГО ПУШТАЈТЕ, ЌЕ СЕ КАЕТЕ!
Фала многу. Пријатно.
Спаско.
Братучед ми ми го бараше вчера, има ќерки мали.Бидејќи гледам дека на LB сум првиот кој го гледал, да ве поштедам од малтретирање - немојте да сте го пуштиле новиот Ice Age.
33 e многу лош, да не речам катастрофа дури и за човек како мене што сака филмови од овој жанр. Alive не ми е гледан ама ја знам приказната од една одлична документарка на NGC, една од најмоќните приказни за преживување на сите времиња.Фала, го имам гледано Alive, а и Castaway ( фала Стефан ), ама овој The 33 изгледа интересен, плус со Антонио Бандерас е, веќе се спушта