Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Може некоја препорака? Немам веќе што да гледам :( Било каков жанр само да не е романса.

Некој да не знае дали постои опција да направиш import на рејтинзи од друг сајт на IMDB? Или треба еден по еден?[DOUBLEPOST=1473586742][/DOUBLEPOST]
Може некоја препорака? Немам веќе што да гледам :( Било каков жанр само да не е романса.
Има еден куп листи на Letterboxd, сигурно ќе најдеш нешто добро. Или почекај - утре нов филм во клубот! ;)

Ме мрзи да барам. На клубот заборавив, како цела година да помина од последниот филм.

Кој си бе ти мои филмови да препорачуваш??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

@Хоуп глеј си филмови од различни држави ширум светов. :D
Па вчера дека го зборевме и ми текна, а изузетен филм е. ;):)

Ај кога веќе препорачувате филмови, нешто налик на Frozen ( 2010 ), Open Water, Open Water 2, The Reef, The Ruins, Black Water или 127 Hours, со таква тематика, се наоѓаат главниве ликови во некои непредвидени ситуации, бараат начини како да се спасат... Ги гледав сите овие погоре, на ИМДб веќе само тие ми ги врти, ако имате друг на памет пишете да гледам.:busi:

Ај кога веќе препорачувате филмови, нешто налик на Frozen ( 2010 ), Open Water, Open Water 2, The Reef, The Ruins, Black Water или 127 Hours, со таква тематика, се наоѓаат главниве ликови во некои непредвидени ситуации, бараат начини како да се спасат... Ги гледав сите овие погоре, на ИМДб веќе само тие ми ги врти, ако имате друг на памет пишете да гледам.:busi:
http://www.imdb.com/title/tt0162222/?ref_=nm_flmg_act_43
Овој ваљда си го гледала, али моментално само на него ми текна. :D

Alive, во Клубот што го гледавме? The 33?

Кој си бе ти мои филмови да препорачуваш??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

@Хоуп глеј си филмови од различни држави ширум светов. :D
Џонтра, ми текна и на листава: http://letterboxd.com/mundof/list/best-foreign-language-film-academy-awards/detail/

Тука ги имаш сите предложени филмови за Оскар за најдобар странски филм од 1947 до 2016 (до сега). Речиси секоја држава во светот ја има со своите предлози, па тука можеш да најдеш филмови од држави од кои ти фалат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom