Narcos (2015)

• Креатор на темата Креатор на темата Zedd
  • Време на започнување Време на започнување
Само јас ли сум што после цела сезона изгледана во 2 дена почнав у себе да пцувам на шпански ? :) Иначе серијава е топ , препорачувам секој да ја изгледа нема да се покае многу возбуда ,неизвесност и акција во секоја епизода . Лос Пепес ФТВ !!! :))

Само јас ли сум што после цела сезона изгледана во 2 дена почнав у себе да пцувам на шпански ? :) Иначе серијава е топ , препорачувам секој да ја изгледа нема да се покае многу возбуда ,неизвесност и акција во секоја епизода . Лос Пепес ФТВ !!! :))
Аматер, втората сезона ја изглеав одма на 2ри :icon_mrgr:

Јас по една епизода на ден си гледам. Повеќе трае. :P[DOUBLEPOST=1473193778][/DOUBLEPOST]Без Пабло нема да биде исто. Но штом латино стил стои ќе биде ок.

Која серија еј, мислам дека ова беше ремек дело. Ја изгледав втора сезона за една вечер без да трепнам. Крајот беше одличен, и се надевам дека ќе направат спин оф за Кали картелот, ама сакам и Пења да го видам таму пошо нели со него заврши како разговараат за нив. Али Вегнар Моира како Пабло Ескобар беше фантастичен. Мислам дека за ваква глума заслужува Оскар да добие.

каква одлична и воедно ладнокрвна глума има Вегнар,да се чудиш.Соживеан со улогата до последен детал,не знам колку и дали приметувате ама на секое седнување и станување од стол или кревет се фаќаше за ременот да го подмести.Исто така и вистинскиот Ескобар правел,баш ме заинтересира тој детал и вчера пред да легнам барав линкови и најдов еден,ама го заборавив,не го зачував.

Исто и ладнокрвен во однесувањето,неговите помошници на смешни реплики и вицови се церекаат како мрднати,тој мртов сериозен само додава нешто.
Зверска глума.

Сега во новава сезона мислам дека ќе се актуелизира темата околу Кали Картелот,полицијата и таа милфицата јака и таму ќе има многу пресметки во епизодите,сега Меделин картелот ќе биде на ред да врати удар,т.е почна со бомбата на свадбата.

И ќе биде сјебано додека се чека новата сезона да му ебам матер,ќе треба уште еднаш да се гледа од почеток :icon_lol:

Интрово е тотален sum up на серијава...дрога, жени, картели, политика. Продукцијата и сценаристите имаат муда, што е реткост денес.
Plata o plomo? :misticen:

„Narcos“ ја гледам паралелно со „Queen of the south“ (римејк на „La reina del sur“ со Кејт дел Кастило). Само таму што шефови се жените.

има и јасен доказ.Видео од есхумацијата на Пабло,јасно се гледа знамето во кои бои е (Индепентиенте Меделин).Кога го закопувале врз ковчегот бил прекриен со знамето.

На видеото знамето се гледа околу 3 минута и 35 секунда

Врхунац серија, Пабло одлично изглумен а и криво ми падна коа го скинаа семе ли им ебам :Д

Се почна надоле за него коа му го скинаа Густаво, си признава и он коа трипаше у паркчето доека јадеше сладолед, он му беше мозокот и му вршеше најголема работа.
Овие копилињава други полека сите го откажуваа и на крај остана со Лимон ебате.

Овие од Картел Кали не ги можам ама копилињата многу паметно го исклучија од игра, си чекале со години прилика и удрија кога осетија дека е најслаб.

Најодвратен ми беше Гача семе ли му ебам покварено со тој син му ист ко него со џигерици никакви, никаква фаца за мафијаши, само се курчат и ептен ми беше јако кога ги скинаа.

narcos-s01e06-3.jpg

Најодвратен ми беше Гача семе ли му ебам покварено со тој син му ист ко него со џигерици никакви, никаква фаца за мафијаши, само се курчат и ептен ми беше јако кога ги скинаа
giphy.gif

Како бе Гача најодвратен лик? Најбоље лик у цела серија, мафијашкиот брат Гача, ни две ни три со базука им влезе на џандарите па ич кур не го заболе.
Од сите латино шмекери низ серијава баш Гача е најмафијашка фаца.

giphy.gif

Како бе Гача најодвратен лик? Најбоље лик у цела серија, мафијашкиот брат Гача, ни две ни три со базука им влезе на џандарите па ич кур не го заболе.
Од сите латино шмекери низ серијава баш Гача е најмафијашка фаца.
Утнав малце дека нема фаца ама мене ми беше најодвратен, не можев да го смислам :Д

Син му виде каков е? Дибек најголем хахах:Д

Пробуваше да ја ебе слугинката сфе му ебам:Д

Гача е најјак лик бе Кимо, што трипаш главати? Најбољи мафијаш, немаше милост за ништо, леле како само ги рокна џандарите со базука, мртов ладен како на кафе да иде, зема извади базука и ГРАГАУ. :ROFLMAO::ROFLMAO:[
Утнав малце дека нема фаца ама мене ми беше најодвратен, не можев да го смислам :Д

Син му виде каков е? Дибек најголем хахах:Д

Пробуваше да ја ебе слугинката сфе му ебам:Д
Виде ли што му објаснуваше кога ги бркаа со хеликоптерот? Ние сме волци, бла бла бла :ROFLMAO::ROFLMAO: Животот им виси на конец, а Гача МРТОВ ЛАДЕН му објаснува на синот дека се волци и дека нема да загинат, без грам треперење и нервоза, самоуверен, спремен повторно да ги изрока со базука и ич око да не му трепне. Најјак лик е Гача, умирав од смеење со него. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom