US Open 2016 (29.08 - 11.09.2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување

Кoј ќе oсвoи?

• Вкупно гласачи
    41
  • Гласањето е завршено на .
Пуи има малку натпросечен сервис, просечни удари од поле, просечна игра на мрежа. Единствено натпросечно му е регуларноста во изведувањето на ударите и борбеносте. Тешко во топ 10.
zavchera na Nadal go unishti so igrata na mreza,pa mislam i deka ne zgreshi so igrata na mreza,a denes totalno sprotivno,bash sega ja gledam reprizata,pa samo za dvaesetina minuti izgubi 10 negovi poeni so smeshni greshki,Grabul podobro ke egzekutirasje.Za tri godini otkako se pojavi na turot postepeno konstantno napreduva,mislam deka od drugata nedela ke e top 20.Za likovi kako Coric,Zverev,Kirgios ako vikame deka se idnite top 10, togash Pui e idniot broj eden.Eve bash sega vidov,na sredina na tret set vekje naakal 42 neiznudeni, od koi 20-tina mu bea cisti ziceri

Кога ќе те цитирам во некоја фудбалска тема, наврати се на мислењето.
Конкретно ме интересира за кого навиваш во тенис, машка сингл конкуренција?

За Вердаско.[DOUBLEPOST=1473202230][/DOUBLEPOST]
zavchera na Nadal go unishti so igrata na mreza,pa mislam i deka ne zgreshi so igrata na mreza,a denes totalno sprotivno,bash sega ja gledam reprizata,pa samo za dvaesetina minuti izgubi 10 negovi poeni so smeshni greshki,Grabul podobro ke egzekutirasje.Za tri godini otkako se pojavi na turot postepeno konstantno napreduva,mislam deka od drugata nedela ke e top 20.Za likovi kako Coric,Zverev,Kirgios ako vikame deka se idnite top 10, togash Pui e idniot broj eden.Eve bash sega vidov,na sredina na tret set vekje naakal 42 neiznudeni, od koi 20-tina mu bea cisti ziceri

Абе што го уништи на мрежа? Вчера Надал удираше пасинг удари како жена. Пасинг ударите му беа заштитен знак, едвај чекаше некој да дојде на мрежа. Вчера му ги сервираше на рекет на Пуи. Фати неколку тешки удари на мрежа Пуи, не велам не, ама грото не личеа на Надал.

Нормално беше јебига, одигра 4 сета против Кукушкин, 5 против Киундинели, Агут и Рафа, што е многу многу е.

Добар играч е Пуј, се слагам и јас, баш доста напредна годинава, впрочем он е баш комплетен играч само проблем му е главата. Приметуваш ваљда дека некогаш прави баш онака километарски аути, неконтролирано сервира или удира, али ако игра во фазон како против Рафа тогаш е стварно заебан лик. Па не за џабе 2 пати го акна Ферер, Гаске, Рафа, Агут, Тием, сепак не се тоа резултати за потценување. Од оваа сезона сервира поинаку, го скрати замавот и генерира поголема снага од серва, а и потешко му се чита така. Нешто што да речеме го направи и Новак пред некоја година и сега има еден од најдобрите сервиси на турот.

П.с. Јака женска има све му ебам. :D

abe ne zaebavajte,ja gledam reprizata,pa Pui edvaj se dvizi po terenot,dusha na nos mu izleva,iscaden e ko limun,i pak vadi vrvni udari povremeno.Site udari mu se odlichni,posebno behendot.Eve naskoro,tvrdam deka i vo Shangaj i Pariz ke ima soliden nastap[DOUBLEPOST=1473203329][/DOUBLEPOST]
За Вердаско.[DOUBLEPOST=1473202230][/DOUBLEPOST]

Абе што го уништи на мрежа? Вчера Надал удираше пасинг удари како жена. Пасинг ударите му беа заштитен знак, едвај чекаше некој да дојде на мрежа. Вчера му ги сервираше на рекет на Пуи. Фати неколку тешки удари на мрежа Пуи, не велам не, ама грото не личеа на Надал.
dali igrachot ke odigra dobar pasing zavisi i od tezinata na udarot,ne e isto da e dobro pozicioniran ili rashepaten pa edvaj stiga da go vrati a ne pa da gleda kaj e pozicioniran protivnikot na mreza.Eve Ivo vcera primer beshe kako glinen golub,telefonirashe koga trgnuvashe na mreza,dodusha on na sekoe topche shiba napred,pa Kei mozeshe da go prashuva kaj saka da mu go mava pasingot ili lobot.Pui zavvhera imashe prekrasen tajming,ne trgna nikogash predvreme na mreza,nitu pak na lesni udari,zatoa deluvashe deka Rafa igrashe losho pasing udari,a vsushnost beshe dobro izgradeni poeni na Pui.Ne Stavro,Pui ne e prosechen igrach,naprotiv,vprochem eve Stef nabroja kakvi se skalpovi ima sobrano,ne e sluchajno .Hm,eve bash sega Mats go iznafali,kaza deka site idari i elementi gi ima vo racete na vrvno nivo.Tuku,ima vreme,ke vidime

Последно уредено:
Не може Надал да биде очаен кога имаше 50+ винери и околу 40тина грешки. Очаен беше лани, против Фабио кога беше глинен гулаб и канта за напуцавање, не можеше да се помери на страна, секој удар на Фабио беше винер. Не викам дека беше совршен, ама сакам да дадам на тежина на победата на Пуј кој изигра баш страшен меч и покажа карактер и муда.

Пa не е oчaен зa дa не мoже дa стигне дo 4тo кoлo, тaмaн рaбoтa. Али губи 10пaти пo ред дoбиени мечеви пoследниве сезoни, немa сaмoдoвербa, стaр е више. И декa у секoе време мoже дa изгуби oд билo кoј тoп 20 игрaч.
Кo дa ве вреѓa некoј личнo, сфaќaте кoгa некoј гo пишувa oвa.

Еј, ај не ми се правете мајки Терези сега ко девојчињана, ко да не сте изиграле тикет и да ве заебал најмалиот коефициент, впрочем кој ви бил најсигурен. Јак кур ако сум рекол да цркне Мареј, бре бре, па уште бришење постови, банирање, wow. Овој па Псај до вчера го немаше Мареј наречено, све некои прекари, де глумец де ваков де онаков, ако идеме според правила и тоа е казниво.

И да, Мареј вчера изигра многу јака партија, можда и најдобра сезонава.

Знаеш дека глумец не е ни приближна навреда на пцуење до смрт, посакување смрт и слично, и јас сум хејтал али ова беше ептен + не беше само ти.

Возниацки игра брутален тенис, како на плејстејшн на бегинер моуд да ја управува некој. Мислам дека игра подобар тенис од тогаш кога беше прва на ВТА. Кербер нека се пази :D

Знаеш дека глумец не е ни приближна навреда на пцуење до смрт, посакување смрт и слично, и јас сум хејтал али ова беше ептен + не беше само ти.
И? Божем Мареј стварно ќе умре ако речам јас или некој друг. Глеаш колку добро ми иде типувањето, не се секирај сигурен е Мареј 100 години ќе живее. :ROFLMAO:

И? Божем Мареј стварно ќе умре ако речам јас или некој друг. Глеаш колку добро ми иде типувањето, не се секирај сигурен е Мареј 100 години ќе живее. :ROFLMAO:

Aбе и јас сум пцуел и сум колнел и се, али не у јавност т.е. на форум - ептен беа постовите хардкор....:shook:

Незнам можда дека не постирам како порано па многу агресивно ми дое :LOL:

Рано е за "експертизи" барем до сеа е неизвесен мечов, да не ги урочиме. Али како не го научи бе некој Цонга да удира бекенд, кое му е тоа одсечно шамарање без спин без ништо, тотално неправилно го изведува дворачниот, коа ќе му текне еднорачен коа ќе му текне дворачен не знае кај тера...Форхендот затоа машина.

Јас еднаш буквално се молев наредниот ден кога ќе станам Тием да е мртов од некое тешко труење со храна. Тоа беше пред 3-4 год , еве го уште жив здрав ме бута на листови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom