А1 Македонија

Искрено јас би земал T-Mobile. Vip го достигнаа дното годинава откако се споија со Оне. Неверојатно лоша им е мрежата, залудно е се да имаш ако немаш сигнал на мобилниот. Прв пат после 10 години(Оне) сум немал мрежа летово, бев на планина, немав ни една цртичка, не ми се конектираше воопшто мобилниот на нивна мрежа. И gps-от не ми работеше поради нивната мрежа бидејќи мојот телефон има A-GPS, кој сигналот го добива со помош на мрежниот сигнал од телефонот.
За жал, не знаејќи каква ќе им биде мрежата, во јануари направив нов договор...

Sent from my GT-I9301I
Да си го смениш телефонот! Вип 3g работи на 900 Mhz (не сум сигурен за 1800), а телефонот твој на 850 и 2100. Затоа не можеш.
d
Да си го смениш телефонот! Вип 3g работи на 900 Mhz (не сум сигурен за 1800), а телефонот твој на 850 и 2100. Затоа не можеш.
добро фала,ке оди во корпа овој телефон

Дали може наместо телефон да се земе лап топ, таблет или тв?

На 666 претплата сум.

Ајде за тие што чекаа роденденска понуда од ВИП:

http://bi.mk/promocija-vo-vip-postp...mrezhi-i-4gb-internet-za-599-denari-mesechno/
лани 8ГБ интернет даваа во промоција, што стана оваа година, многу скап ова мобилниов интернет
само првата година 100 ден помалку плаќаш, промоцијата е 0

Дали има некој информација за роденденска понуда од OneVip во месец октомври? Бидејќи тогаш всушност официјално се споија па можеби и роденденот го имаат поместено.
Оваа Vip Mobile Promo тарифа ми изгледа некако како финта да се затрчаме и да напраиме поскапи договори, за после на раат да си ја пуштат роденденската (што би била доста поповолна).

Па добро до некаде, 4ГБ (4Г), неограничени минути кон сите мрежи, неограничени пораки кон сите... Па не е лошо, пошто ова го нудеа за 750 МКД мислам (но 1ГБ помалку). Ова сега 599 па 699. Добро, фрлиле некоја коска и за нас. :cool:

Па добро до некаде, 4ГБ (4Г), неограничени минути кон сите мрежи, неограничени пораки кон сите... Па не е лошо, пошто ова го нудеа за 750 МКД мислам (но 1ГБ помалку). Ова сега 599 па 699. Добро, фрлиле некоја коска и за нас. :cool:

Ќе беше добро пред година дена да не правеа договори со 7ГБ и 10ГБ 4Г интернет (и секако бесплатни разговори и смс кон сите мрежи) за иста месечна претплата како оваа сега што ја нудат

Нема шанси со 9GB да не поминеш цел месец. На квалитетот на сигналот мислев, затоа нема ни тие 4GB да ги потрошат.
Во право си, ти знаеш колку трошам јас, јас самиот не знам. Кај мене дома и на работа е нон стоп 4Г интернет.[DOUBLEPOST=1473258255][/DOUBLEPOST]received_10211142276899734.jpeg

Еве доказ, мерено пред некој ден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom