Narcos (2015)

• Креатор на темата Креатор на темата Zedd
  • Време на започнување Време на започнување
И трета сезона ќе има? Јас мислев серијава завршува со убивањето на Ескобар.

у трета пабло воскреснува и се враќа да ги однесе душманите кои го убиле во пеколот.

у трета пабло воскреснува и се враќа да ги однесе душманите кои го убиле во пеколот.
Како што викаше еден од војниците на почетокот на сезонава во првата епизода. Воскреснал и почнал да убива. :)

серијава се вика Наркос, не Ескобар, ништо чудно да ја направат шпанска серија со 10 сезони.

серијава се вика Наркос, не Ескобар, ништо чудно да ја направат шпанска серија со 10 сезони.
Мене највеќе ми се допаѓа што повеќето дијалози се на шпански, што 90% го разбирам и подобро од англиски. На англиски кога зборат Пења и Марфи, ми треба неколку секунди да ги сконтам пошто некако брзо зборат. И супер можност ми е преку шпански дијалог да се усовршам преку англиски превод. Па кога веќе превод даваат, најдобро би било сите дијалози да одат со англиски превод. :D

Taman bea 2 sezoni za Pablo. Super serijava za ladenje mozok, interesna i ima dobar tek. Za ovaa tema da imase uste edna sezona dosadna ke stanese. Od druga strana pa epten e napravena vo american bullshit stil. Se e toa kako amerikancite sakaat da go prenesat dejstvoto. Verojatno da ima dokumentarec za pizza-ta i od kaj i e potekloto, pak ke iskoci deka 'merikancite imale udel vo nejzinoto izmisluvanje.

прва сезона, подобра од втора...сепак се надевам ќе му дадат трета сезона на агент Пења!

ТАТА :smirce:

Од оправдани причини дури вчера почнав да ја гледам втора и сум на половина впечаток е исти, ремек дело.

Можеби нетфликс ќе направи спин оф за овие браќата што се појавија во серијата, ми делува интересна нивната приказна

Ја бев убеден дека толку ќе биде од серијава, ама крајот на вторава сезона ми кажа нешто друго :icon_mrgr:
Очекувам или 3та сезона (што според мене е поверојатно зошто ипак серијава се вика Наркос, а не Пабло Ескобар) или спин оф за Кали картел.

Ако праат некој спин оф мене пример би ми било интересно да видам шо се случувало после со семејството на Пабло. И уште нешто што ме интересира е што се случува со Ochoa brothers, зошто од коа отидоа у затвор ги снема, а нели мала казна им била досудена.

После долг престој на серијава во еден од моите феноменални филмски фолдери викендов решив да ја пуштам откако една вечер случајно начекав една документарна емисија за Ескобар ама штета кратко траеше.

Супер е серијава, малце ми сметаше што е убрзана некако, поготово првите 4-5 епизоди многу ликови се насобраа и се изгубија истовремено ама генерално топ серија.
Делува ко документарец, со изјави на агентот Марфи околу гонењето на Пабло и рекапитулации што е до некаде ок пошто не верувам дека можеле да соберат доволно информации и како тоа делувала работата на Ескобар внатре во картелот и неговите работи, за да се посветат повеќе на неговиот живот.
Малце и америте ја преувеличиле целава оваа ствар, го направија монструм ебате, Ал Капоне, секој втор човек го убива, во една од епизодите има изјава негова како зема пример од работата на Капоне. Не ми се верува дека бил до толку брутален ама нема врска.
Најбоље епизода ми беше 8мата кога го наместија и скинаа Густаво, другите некако многу рамнодушни ми беа, у оваа имаше емоции.
Најбоље ликови после Пабло ми се, Гача хахаха каков луд брат беше дебелиот, без размислување со базука ги разнесе тие... агентот Пења е јака фаца истотака, тој жутиот ме нервираше.
Тие Очоасите браќа мртви би ги убивал одма и кај кур го нашле тој умрениот водач на Кали картелот, нема фаца тој за мафијаш ебаму латино заводникот.

Сеа за 2-3 дена ќе ја испукам и другата сезона, еве ја се симиња. Ко што читам тука коментари ваљда би била и 3та сезона, ако тука го убиваат Пабло најверојатно 3тата би била за Очоа браќата и како Кали картелот го спремале убиството на Ескобар. Пошто има 3 теории за смртта на Пабло, едната и општо позната е таа дека војската го убива каде што има и слика, другата вели дека лица од Кали картелот, екс сикариовци и разно разни ликови што не го сакале Ескобар го скинале и третата теорија е дека Пабло сам се рокнал за да не биде уапсен, тоа и син му го има потврдено.

Последно уредено од модератор:
Врв серија, одлично пренесено на филмското платно. Иако не сум некој љубител на крими серии, оваа позитивно ме изненади и со приказната од самиот почеток, добра глума и нема sci-fi моменти што е за поздрав.
Ок и пичките се јаки, какви јебозовни створења

Многу пресврти има низ сите епизоди, посебно најјако беше кога ќе го дигнат у воздух Кариљо, од нигде никаде пууффф љети у ваздуху.

Топла препорака за серискиот филм, мислев ќе има преувеличувања на работите, ама сосем океј и одлично прикажани се работите.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Убиството на Веласкез ми е многу глупаво и бесмислено,ако се знае дека тој уствари е сеуште жив,требаше и мораше да остане уште жив барем до крајот на сезоната,а браќата и Кали картелот да не почнуваат одма со масовни чистења на соперници.[DOUBLEPOST=1473172358][/DOUBLEPOST]Убиството на Веласкез ми е многу глупаво и бесмислено,ако се знае дека тој уствари е сеуште жив,требаше и мораше да остане уште жив барем до крајот на сезоната,а браќата и Кали картелот да не почнуваат одма со масовни чистења на соперници.

еј да, моментот со Кариљо е врвно нешто у 2рата сезона. Најбоље епизода.
Иначе, премногу спојлери откривме :D
Се сложувам. Баш прееска ја гледав еп.4. Не ми се веруваше како Лемон го намести. И на крај Марица доби благодарница. :D

Сезона 3, Септември 2017

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom