И трета сезона ќе има? Јас мислев серијава завршува со убивањето на Ескобар.
у трета пабло воскреснува и се враќа да ги однесе душманите кои го убиле во пеколот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како што викаше еден од војниците на почетокот на сезонава во првата епизода. Воскреснал и почнал да убива.у трета пабло воскреснува и се враќа да ги однесе душманите кои го убиле во пеколот.
Знам, но сеуште нема информација дека ќе има.Крајот на вторава наговестува дека ке има и трета.
Мене највеќе ми се допаѓа што повеќето дијалози се на шпански, што 90% го разбирам и подобро од англиски. На англиски кога зборат Пења и Марфи, ми треба неколку секунди да ги сконтам пошто некако брзо зборат. И супер можност ми е преку шпански дијалог да се усовршам преку англиски превод. Па кога веќе превод даваат, најдобро би било сите дијалози да одат со англиски превод.серијава се вика Наркос, не Ескобар, ништо чудно да ја направат шпанска серија со 10 сезони.
Се сложувам. Баш прееска ја гледав еп.4. Не ми се веруваше како Лемон го намести. И на крај Марица доби благодарница.еј да, моментот со Кариљо е врвно нешто у 2рата сезона. Најбоље епизода.
Иначе, премногу спојлери откривме![]()