Narcos (2015)

• Креатор на темата Креатор на темата Zedd
  • Време на започнување Време на започнување
Одлична серија, до 6та епизода еве сега моментално ја изгледав.
Wagner Moura, Juan Pablo Raba, Manolo Cardona одлично се снаоѓаат. На почетокот слична ми беше како на Телемундовата Pablo Escobar: El patron del mal иако цела не сум ја изгледал. Супер е што има разговор на шпански, па не мора ни превод да читам на англиски. 10/10

Ок е, како шо веќе се спомна, немат нешто квалитетни дијалози, али затоа немат и тупење, си течит цело време, глумата одлична кај сите поготово Пабло и Стеве, последната епизода најслаба, али то значит поинтересен старт на втора сезона, кога сме веќе тука кога е премиерата?

Поздрав и до Валерија 10 од 10 за нејзе.
stephanie_sigman_403401628_900x600-660x330.jpg

серијава е нешто легендарно, и седнуваш и не стануваш додека не ја завршиш, какви гејм оф тронс и слични глупости, this is the real thing. Иначе се гледа дека моура кој го глуми пабло не е нејтив спикер односно шпанскиот не му е мајчин јазик и тоа малце лошо делува, за друго немам замерки.

Последно уредено:
Многу добра сериja. Одлична игра на Wagner Moura, не дека сум се сомневал. Една од причините да почна сериjaта беше токму овој актер кој е еден од моите омилени откако исполни улогата на Capitão Nascimento во Tropa de Elite (Elite Squad).

што вие тука толку ја фалите сигурно серијата е безврска.
ама ајде сепак да ја погледам.

The Pablo Escobar crime drama will start streaming Sept. 2 at 12:01 a.m. in all Netflix territories. Ова би требало да значи дека во 8-9 наутро по наше време би почнале со стрим во САД

Инаку првите 11мин од првата епизода се излезени на нет ако има некој желба може да ги погледне.

Првата сезона беше ВРВ! Една од подобрите серии во последните неколку години. Денес ја симињам вторава, викендов ќе ми биде посветен на Narcos!!
4chsmu1.gif

Јас првата сезона ја изгледав во еден ден.
Зарем не заврши кога он е во затвор? Што би било дејството во втората сезона?

Јас првата сезона ја изгледав во еден ден.
Зарем не заврши кога он е во затвор? Што би било дејството во втората сезона?

Ако се сеќавам добро (зошто ја гледавме пред цела една година), нели го нападнаа затворот цајканите и Пабло избега?

Ако се сеќавам добро (зошто ја гледавме пред цела една година), нели го нападнаа затворот цајканите и Пабло избега?
Најде линк од торент за втората сезона ?
Ако имаш најдено, мољам те линк по ПП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom