Затрескувања од детството

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
А Тете не ја ставате ли бе, па поради неа 8 пати Серанови ги имам гледано од почеток до крај, два пати на а1 и а2, после све на Јутуб по канали. Дрога ми беше, после огрде, па го сменив дилерот.

th_nsanchez_losserrano_232.jpg

latest

1266822_249px.jpg

И онаа Ана беше јака црната после што дојде, Диего што го сакаше, ама Тете беше шитот. А и да Natalia Sanchez е името.

Сека Алексич... :cautious:
Толку бев затрескан што викав дека кога ќе пораснам, ќе си направам иста тетоважа ко нејзината на рака што и е.
Со оглед на тоа што тогаш имав 6-7 години, се надевам простено ми е. :rolleyes:

pampi1.png

Lulu od mladi buntovnici...
и оваа беше пожаревац, наставничка им беше по физичко? крај :D
а како се викаше таа плавата што дојде покасно, као ривал и беше на Миа нешто... ?
и таа пожаревац

02.jpg
Tomb Raider, Lara Croft (Angelina Jolie) Божица на моите детски влажни соништа. :D[DOUBLEPOST=1472653129][/DOUBLEPOST]
Реално и искрено гледано нема машко во периодот од пред десетина години што не паѓаше на газ од Сека, од тие што тогаш почнуваа да разбираат па до возрасните и постарите. Некако тогаш во тој период она беше еден пробив и охрабруење за денешната поплава од старлети, спонзоруши.

Последно уредено:
А Тете не ја ставате ли бе, па поради неа 8 пати Серанови ги имам гледано од почеток до крај, два пати на а1 и а2, после све на Јутуб по канали. Дрога ми беше, после огрде, па го сменив дилерот.

th_nsanchez_losserrano_232.jpg

latest

1266822_249px.jpg

И онаа Ана беше јака црната после што дојде, Диего што го сакаше, ама Тете беше шитот. А и да Natalia Sanchez е името.
Леле алал да ти е бе другар не ми текнуваше на името ни на серијата кај што играше многу јако пиче обобо

а како се викаше таа плавата што дојде покасно, као ривал и беше на Миа нешто... ?
и таа пожаревац

Ne mi teknue kako se vika taa plavata... Ovaa mi ostana u glava :) Inace da, nastavnicka po fizicko

и таа пожаревац
солл.jpg
Сол се викаше во
серијата
пал.jpg
Ines Palombo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom