Затрескувања од детството

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
А види сега каква е
830398.jpg

Ја пишаа негде назад. Мене па никогаш не ми била нешто особено убава.
А иначе сум си почитувач на латино сериите.
Луцеро е исто мноооогу убава жена.
1113926.jpg

Јас од мажите на Латино серииве имав д бигест краш на Сантос Тореалба од Тормента. Серијава ја гледав редовно. Идеше на пинк во 4 саатот, втора средно бев тогаш, па ако се погодев во тоа време да сум нашколо, ја чекав репризата ноќта.
34.jpg

Многу ми беше ОМбре во секоја смисла :D
Не дека сега не би ја опчекорил ама ја стигнало времето, плус ботокс шо викаш

Ако напраиме аналогија на тоа какви жени се постираат на темава, за некаде 20 години, ако постои форумов, темава ќе врие од забулени.

Во сите главни женски ликови од сериите што сум ги гледал. Миа, Марица, Тете, Ева, ама гледам тие сте ги ставиле, а сте заборавиле на.

За нас помладите
Elisa Pataky или Ракел од Серанови. Каква пичкетина, се појавува и во франшизата Fast and Furious под името Елена во некои делови.

latest

За постарите една милфица што и ние нема да ја одбиеме
Belen Rueda или Лусија од Серанови.

MV5BMTM0NTY1MjA2MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjI2Nzg0NA@@._V1_UY317_CR6,0,214,317_AL_.jpg

А за @Anco, другите ви предложувам да не отварате.
julia_gutierrez_caba_elmundo.jpg_1306973099.jpg
од Серанови.

Ако напраиме аналогија на тоа какви жени се постираат на темава, за некаде 20 години, ако постои форумов, темава ќе врие од забулени.

Не сфаќам, зошто?

Тој плавиот архитект од Руби една серија на А1 што ја даваа беше само за спорт и спортски активности, не можам да најдам кој беше :D[DOUBLEPOST=1472816842][/DOUBLEPOST]Најдов :vozbud: Sebastian Rulli

sebastian-rulli-376e409ec60969be1e1a36a6a9d629dc-large-748350.jpg

sebastian-rulli-on-beach-wallpapers-1024x768.jpg

Тој плавиот архитект од Руби една серија на А1 што ја даваа беше само за спорт и спортски активности, не можам да најдам кој беше :D[DOUBLEPOST=1472816842][/DOUBLEPOST]Најдов :vozbud: Sebastian Rulli

sebastian-rulli-376e409ec60969be1e1a36a6a9d629dc-large-748350.jpg

sebastian-rulli-on-beach-wallpapers-1024x768.jpg
Аааа Хектор...
Глумеше во една серија сега скоро ја гледав на Србијанската ПРВА.
Имаше по ова латино серииве страшни лепотици и лепотани, да неможе човек да им се изнагледа.
Ама мене сепак, Сантос Тореалба ми е непревазиџен. Не трепнував дур го даваа. ОМБРЕ!
ЛЕ ЛЕ ! :D

Какво прашање зошто. :) Сега ваљда е у тренд у Хурем Султан и у Хатиџе да се заљубуваат децата.

Добро сега, не се забрадени главните ликови, откога ќе се земат младите во последната 243 епизода тоа. :D

Го заборавив од Step Up 3 во средно овај ми беше ептен
рик.jpg
ррр.jpg
Иии Ештон Качер..Punk'd колку гледав...
еш.jpg
ешш.jpg
е.jpg
Блазе си и на Мила :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom