Затрескувања од детството

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
1. Камерон Дијаз во ''Маска'':love::love::love: - прва ТВ краш и ерекција дефинитивно
original.jpg

giphy.gif

2. Џери ''црвената'' од Спајс Грлс. СГ ми беа омилена група како мал, а оваа посебно ја обожавав. Џинџер синдром прорадио на време ..
c943098b-4aef-4673-8acd-504ea44be4fa.jpg

3. Лара Крофт :гик: .. Ај миин, кој не паѓаше во шлог од оваа?!:cuc::cuc:
03.jpg

4. Самр од ОЦ:backa:.. Се сеќавам ја пратев серијата само поради неа (која у суштина беше дно), ама нејќев да признаам:pos::pos:
b29aff50-1c5b-0134-91d4-06caa2286297.jpg

5. Росалинда. Мноооооого лепо (y)(y) .. Оваа иначе сега е уште појака у пм
062ef3b8d798893066130ece04a12ee6.jpg

6. Миа оф корс :backa: и тета Соња :cenzura:
2_9.jpg

169001.jpg

7. Розга од ''Не тиче ме се'' спотот т.ј. Розга бифор ит воз куул ..

Арадиновиќ бе никаквец.

Дно од шабан е овој Риќи, џабе се курчи.
Радиновиќ... тоа ти е исто ко металец место Ози Озборн да рече Ози Зборн. :anco:

Каде бе Рики со оваа пластичнава со шлагот на фаца? Барем за женски бегај понастрана од твојата сцена :D

Арадиновиќ бе никаквец.

Дно од шабан е овој Риќи, џабе се курчи.
Радиновиќ... тоа ти е исто ко металец место Ози Озборн да рече Ози Зборн. :anco:
Од пиволенд се вратив, мислиш дека знам што куцам...
Каде бе Рики со оваа пластичнава со шлагот на фаца? Барем за женски бегај понастрана од твојата сцена :D

... или зборам? :D

Не можете да спомнувате мексикански теленовели без Фернандо Колунга.

fernando_colunga2-1600x1200.jpg

Типов не знам во колку теленовели го имаше, али сите гореспоменати латино лепотици го имаат залапано, а можда и нешто друго. :D

Не можете да спомнувате мексикански теленовели без Фернандо Колунга.

Прегледај го приврзокот 155588

Типов не знам во колку теленовели го имаше, али сите гореспоменати латино лепотици го имаат залапано, а можда и нешто друго. :D

Сакам да ги залапам тие латино лепотици што го лапале него а може и нешто друго освен лапање :свиркам:

Паметам кога бев негде 5-то одделение првпат ја открив на телевизија, ама не и го знаев името. И ја гледав во филм до филм и тоа пеколно ме измачуваше. Буквално патев, психички и физички. :angel:

600full-robin-tunney.jpg
Robin Tunney001_001.jpg
Robin-Tunney-Photos.jpg

Кога ставивме интернет дома, прва работа што ја направив ја прогуглав за да и го дознаам името...
Robin Tunney :love:

"If I told you that you were my first, would you love me? " :LOL:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom