Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Некад, дури и ја се мочам од смеење на темава. Особено коа некој со речиси идентичен никнејм као мојот ќе пласира некоја ваква будалаштина. :)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Некад, дури и ја се мочам од смеење на темава. Особено коа некој со речиси идентичен никнејм као мојот ќе пласира некоја ваква будалаштина. :)
Да не се пронаоѓаш во неговава приказна:pos:

вака барам ваше мислење имам “врска“ и се беше ок на почетокот цело време ни одеше добро но она нагло го смени односот ме избегнува на фб , не ми одговара на повиците и смс пораките ме избегнува на скајп итн . Ја видов вчера конечно тргнав кон неа а таа се сврте и си замина ко да не ме познава. Незнам и не разбирам во што е проблемот барем може да ми објасни и да знам заедно сме или не:nesum:
А колку често иначе се гледавте, колку време "одите"???
Ми делува дека заборавила на тебе или па дека си направил неш што ја навредило/налутиоло па сега те игнорира...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Смени топик на ФБ или скајп,ќе ја обориш на колена.

Net

Член од
22 декември 2008
Мислења
29
Поени од реакции
0
Бев во врска некое време со една девојка од друг град која сега не сака да се видиме и контактираме затоа што сум ја повредил многу со тоа што ја прашав дали и вака се однесуваше со бившиот и затоа ти се скарал .. ова и го реков затоа што некако чудно почна да се однесува ми кажуваше некои правила да не сум ја прашувал кај била ,со кого била ,што работела кога некогаш е зафатена на мсн и тн.
Инаку го сакам девојчето се знам две години и повеке сонеа и знам дека никогаш не се однесувала вака сомене преку нок се смени како ништо да не сум и значел и цело време било залудо поминато....што да правам неколку дена не се слушаме не контактираме не сака да и пишам ми кажа да го избришам бројот да ја избришам од се и дека таа ме избришала од се од интернет дури и мојот број :S

V

Viktor g

Гостин
Да не се пронаоѓаш во неговава приказна:pos:

А колку често иначе се гледавте, колку време "одите"???
Ми делува дека заборавила на тебе или па дека си направил неш што ја навредило/налутиоло па сега те игнорира...
uf ja izgleda ja skrativ mnogu prikaznata mozebi se zapocna na fb no potoa pocnavme da izleguvame na kafe itn pa se fativme a na toa so konecno ja vidov mislev na toa so ja se podslobodiv od obvrski pa mozev da se vidime

Бев во врска некое време со една девојка од друг град која сега не сака да се видиме и контактираме затоа што сум ја повредил многу со тоа што ја прашав дали и вака се однесуваше со бившиот и затоа ти се скарал .. ова и го реков затоа што некако чудно почна да се однесува ми кажуваше некои правила да не сум ја прашувал кај била ,со кого била ,што работела кога некогаш е зафатена на мсн и тн.
Инаку го сакам девојчето се знам две години и повеке сонеа и знам дека никогаш не се однесувала вака сомене преку нок се смени како ништо да не сум и значел и цело време било залудо поминато....што да правам неколку дена не се слушаме не контактираме не сака да и пишам ми кажа да го избришам бројот да ја избришам од се и дека таа ме избришала од се од интернет дури и мојот број :S
sovet najdisi druga

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
едноставно му кажав дека од нашколо ке ојме скопје
и тој: ooo orgy ке прајте таму ех ех дури и жаре да си го викниш.
јас:да, обавезно како можам да одам ск и да не се видам со него, пфф..

и ми раскинааааАА:tapp:

а важен е фактот дек имам простено две варања?:smir:
да, ама јас му прам муабет, стварно искрено и од душа, а тој ми прајт имам работа, неможам да пишам се видее твоето. многу го сакам еј, многу бе.. се имам откажано од се во животов за него, од се.другарки,fb,машки контакти, абе ништо ејјј ништооо немам зарди него. го сакам мноооогу многууу мнооогууу:toe:
Зар толку многу вреди што му ги трпиш срањата??? Шо маж ќе беше тоа??? Или страв ти е дека ќе останеш сама ако не си со него...
Чупе верувај има поубави и поинтересни од него што ќе те сакаат како што заслужуваш само треба да си дадеш шанса

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
На суптилен и кукавички начин ти кажала дека веќе има друг.

M

M del Mar

Гостин
И за што бараш совет?
По сето ова, треба да ти е јасно дека таа девојка не е за тебе, нема надеж за врска помеѓу вас двајца.
Тргни во потрага по нова девојка :icon_lol: можеби ќе имаш повеќе среќа :)

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
едноставно му кажав дека од нашколо ке ојме скопје
и тој: ooo orgy ке прајте таму ех ех дури и жаре да си го викниш.
јас:да, обавезно како можам да одам ск и да не се видам со него, пфф..

и ми раскинааааАА:tapp:

а важен е фактот дек имам простено две варања?:smir:
глупости - причината за раскинување не е таа - може да е причина за кавга ама за раскинување треба повеќе (нешто од претходно што си го собирал) ... размисли добро ... колку вашата љубов била вистинска или можеби се смиривте до сега ???:smir:

ne e vagabont,nitu drugoto ne e,pricinata e detska,znaci taka negovata glava(poso um sigurno nema) misli deka e najdobro za svojata kerka,zena mu isto go pumpa so gaolski mislenja,ednostavno greota se.Pa sea so kako nz ponatamu,ali ne mi mirisa na dobro,udrat celo vreme so glava u zid.:nesum:
Тетова,

Нема спас за тие родители и за децата во такви семејства ... џабе дискутираме овде - така ми личи мене работава - позз

киссес луси

вака барам ваше мислење имам “врска“ и се беше ок на почетокот цело време ни одеше добро но она нагло го смени односот ме избегнува на фб , не ми одговара на повиците и смс пораките ме избегнува на скајп итн . Ја видов вчера конечно тргнав кон неа а таа се сврте и си замина ко да не ме познава. Незнам и не разбирам во што е проблемот барем може да ми објасни и да знам заедно сме или не:nesum:
Виктор Г,

Твојата бивша девојка едноставно решила дека така треба да постапува со тебе и така да ти раскине (мене на раскинување ми личи)
Што е причината - можеби знаеш па не ја споделуваш со нас, а можеби си ја знае само она ....???
Како и да е, веројатно си се обидел да исконтактираш со неа за да се разјаснат работите - но безуспешно - па последново ти кажува се ... батали ја .. мислам дека не е тешко да се преболи таква бескрупулозна девојка - позз и секое добро

M

MIL

Гостин
decko mi...ljubomoren e premnogu....neznam kako da postapam....
Izleguvame ednas nedelno sami i nikade en odime tuku v kola cela vecer.....samo uste seks sto ne sme imale...nesakam jas a toj sakal toa i se ke bilo ok.Drugo.....ako izlezam sama se luti....Pred nekoj vikend izlegov sama so drustvo i zapoznbav edno masko i mu dadov moj br.ama mi titna duri bev so deckomi i bez da razmislam mu kazav ko e deka nekoj so mi se bendisal...se naluti....se karavme 3 dena po telefon mu objasnuvav deka nema nisto i deka nis ne pravam so maskoto i nema ni da se sluci nesto....se sredi toa nekako.....
Vcera videl nekoj komentar na slika kaj edno dr. drugarce so go imam ostaeno(porano mi se ima pustano maskovo) i naluten mi se javi po telefon....kako cel svet da se raspadnal oti jas sum mu pisala na maskoto ubaf si......stvarno neznam kako d apostapam...lut e 24h na den,a jas ostaviv komentar onaka....se si pram...onaka...se mi e seedno....neznam kako da go nateram da me svati deka sakam da sum so nego...deka sakam da me razberi....a i voopsto ne mi e ubavo toa sto ne odime nikade i se gledame ednas vo nedelata
Ljubomorata e zeznata rabota , bez navreda no ke si imas problemi vo idnina so nego toj uste sega te kontrolira a ne pa dalje dodeka e porano bataluvaj go zasto ljubomorata e bolest ... pozdrav toa e moj sovet :smir:

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
И добро брат. Според мене се е јасно. Девојката брутално те откачила, а ти бараш совет како да ти се врати? И уште вината ја бараш кај себе? Брат, тоа што ти се налутила која си ја прашал за бившиот, не претставува ништо друго, туку повод за откачување. Искрено, мислам дека таа не ти била верна веќе долго време пред тој момент. Затоа, престани да се замараш со неа и продужи даље

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
од дамна не сум пишал на оваа тема но сега ми треба ај да не кажам помош туку совет и тоа би преферирал од женскиот аудиториум,но секако совет и од машкиот дел е добредојден.Вака сега да ве прашам девојки дали би било непристојно да ја поканам на кафе ама бидејќи го немам бројот тоа мислам да го напраам преку порака на facebook бидејќи не мозам да ја најдам на начекам на chat от дај просветлете ме

MihaeLa5

Психопат
Член од
14 февруари 2010
Мислења
26
Поени од реакции
1
уф леле леле му се скараф :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom