Фан Клуб: Интер

Види ги овие нашиве у тежок филм влегле па го одбиваат Фабрегас. Бог да чува.

Wuuuut? :eek:
30m evra za broz, za alonso od fiorentina davaat 27m evra, a nekoi se bunat zasto ovoj gabriel barbosa e 25m evra :)))
Za Mario ke razberam ama za gabriel barbosa ne, ke baraa santos mnogu poveke dokolku nemase ovoj otkupna klauzula.

Не знам брат, можи си во право за барбоса, али реално ретардиран треба да бидиш да го процениш и платиш Броз 30 мил.

Wuuuut? :eek:

Не знам брат, можи си во право за барбоса, али реално ретардиран треба да бидиш да го процениш и платиш Броз 30 мил.
Ок, Кулибали штом вреди 50 милиони, зошто Броз да не вреди 30?!
Изместени се цените на пазарот и многу се ненормални, ама Конте си цени фудбалери што можат 90 минути да трчаат константно, а Броз е таков. Јесте да е интелигентно ограничен, ама знае да пружи супер партии.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Божем Tони Kрос, Ракитиќ и Eриксен ни се у тим, па нема место за фабрегас. пу да ти ебам експертите у екипа,Стекот, Syn, Фреди Гуарин и Џони бољи ќе ја водат трансфер политикава на Интер.

Претседател: Syn(бидејќи можи да му извлечи пари на овие Алибаба,ионака можеле светот да го купат)

Генерален директор: Фреди Гуарин(тој знае кои играчи треба да се купат)

Генерален бизнис Менаџер: Џони Вајсмилер(јас)

Потпарол за односи со јавноста: Џонтра(ако го изнервираат новинарите нека му испцуе се живо диво)

Главен Сакут:Стефан-Жиру(бидејќи има страшен сенс за препознавање на играчи,тој посекако секое првенство го прати,ништо не му бега).

Доктор:Деко(ако нешто не е во ред орално ќе ги задоволува:kuracc:)

Тренер:Дарко Уфо(најголемиот стручњак,и посекако ја знае тајната како се постигнува успех без квалитетни бекој,не за џабе Манчини е неговиот омилен тренер).

Комерцијалист:Ѓорче 1932(ако нешто не е во ред со мене ќе ме заменува,нека му треси таму глупости на Кинезите за неговиот улрас замислен свет)

Останати членови на Управниот одбор: Скиера,Мондоико,Клипче,Кастиел и Девилангел....(мора некој да не советува ако работите тргнат на лошо):pijani:

Марли ќе го ставиме да ги проверува картите на влезот :D

Последно уредено:
Јас сум Брозо да остане што кур ви е на вас незнам, божем Кондогбиа или Медел игра подобро од него, море мрш таму да им ебам се на овие од управата. Би го трампал со Фабрегас и плус да ни дават 10М тогаш ќе ја бива работава, инаку нека остане ќе биде корисен за тимов, во тоа сигурен сум, млад е, малку неинтелегентен е али знае да игра со топка, трча ко луд, сеа прави грешки не викам не, но според мене тоа е нормално бидејќи секогаш е во контакт со топка, за разлика од Кондогбиа и Медел, кои ако не сте ги приметиле со Палермо намерно бегаа од контакт со топка, па Банега немаше со кој да си поигрува.

Фабрегас 100 милиони плата ќе ни бара... Не верувам во шпекулациите дека сме го одбиле, поверојатно е дека тој нас не одбил.

Лихштајнер е гаден играч и неможам да го поднесам ама ако го донесат ќе бенифицираме од неговите пробиви и нафрлени топки. Би го прифатил како максимум едногодишна закрпа додека не најдеме подобар.

Види ги овие нашиве у тежок филм влегле па го одбиваат Фабрегас. Бог да чува.

Фабрегас нејќел да чуе за намалување на платата, а 6,5 милиони евра у Италија ќе добие кад врба роди грожѓе !!

Џони ако ме стаеш мене на врата, ќе немате атмосфера на стадион, све пичиња, манекенке, старлете ќе бида на трибина :cool:

Не одбил Фабрегас бе што ви е,сакал да остане во Челзи и тоа е тоа,Се лигавел и на Инстаграм колку му е убаво во Лондон и колку го сакал клубот и сакал да остане да се бори за шанса.
Дајте друго дете :D

^ Демек мора да го знајме таљанскиот???
Пацер еден!
Хахаха океј другару еве ќе ти преведам сега, не се нервирај :D
Умрентус се противи: Кај нив(Интер), никогаш :D

Порака од Манчестер до Интер: Дармиан не е на продажба.

Интер и Фиорентина не се договориа за Јоветич, Наполи во игра за негов потпис.

Пегавиот прифатил трансфер кај нас ама Јуве не го дава.
Нека не се курчат и нека му исполнат желба, крв плукаше за Јуве, да им ебам све незахвално нивно. :D
Штакурац лани у задњи ден им го дадовме Хернанес сеа нека се реваншираат, дај го пегавиот да ора по десном боку. :busi:

Претседател: Syn(бидејќи можи да му извлечи пари на овие Алибаба,ионака можеле светот да го купат)

Генерален директор: Фреди Гуарин(тој знае кои играчи треба да се купат)

Генерален бизнис Менаџер: Џони Вајсмилер(јас)

Останати членови на Управниот одбор: Скиера,Мондоико,Клипче,Кастиел и Девилангел....(мора некој да не советува ако работите тргнат на лошо):pijani:

Марли ќе го ставиме да ги проверува картите на влезот :D

Одма ќе пропадне Интер коа ќе мавнеш цел буџет на 2+ конечен на Касимпаша и ќе заврши 1-0 али дај боже :Д

Исто и никад нема да советувам клуб ко Интер, прицкај кај Деви он сигурно ќе се нафати :Д

Одма ќе пропадне Интер коа ќе мавнеш цел буџет на 2+ конечен на Касимпаша и ќе заврши 1-0 али дај боже :Д

Исто и никад нема да советувам клуб ко Интер, прицкај кај Деви он сигурно ќе се нафати :Д
Со господинот Вајсмилер не се нафаќам овци да пасам не бизнис да водам :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom