Џ
Џонтра Волта
Гостин
Ок само не ни барај ферки жити се.Многу сте потрошиле летово и пак не ве бивааа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок само не ни барај ферки жити се.Многу сте потрошиле летово и пак не ве бивааа
Дај Боже деновиве да не изненадат со Маикон или Касерес.Нагатомо и Ди Амбросио
Поарно барем овај Минаж да го форсираат
Дај Боже деновиве да не изненадат со Маикон или Касерес.
Абе у право си, ама секако е подобар од Сантон, Дамброзио и Нагатомо. Доволен е само како појава да стои на терен и да убацува центаршутеви. Не мора да трча, Медел ќе трча за него.Колку да го сакам Мајкон ,сепак мислам дека тој е завршена приказна за Интер,престар и преспор е да игра на таа позиција каде е многу влијателна,и треба едноставно да се помириме со тоа дека тешко се наоѓа замена за Мајкон..можеби најдобриот трансфер на Интер во историјата заедно со оној на Рекоба и Милито..за кило семки се погодија играчишта..само што Милито беше за две сезони а овие за повеќе години.
Најдоминантиот десен бек што го имам воопшто гледано,можеби Кафу во најдобрите години имаше повеќе техника и знаење ама Мајконот беше физички монструм и газеше се пред себе..од шут,од центаршут,од пробивност,од одбрана...Ѕвер
Google translate вика дека неможеме да ги вклучиме сите кои сакаме поради ФФП, ќе имаме рестрикции и можеме да пријавиме 22ца. Во јануари пак пред групната фаза ќе можеме да ја ревидираме листата и да направиме 3 промени.http://m.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnet=ZmNpbnRlcm5ld3MuaXQtMjI1MTAy
Според пријавените играчи за во ЛЕ се гледа дека Интер нема со сите сили да тргне во поход на освојување на титулата, ќе се свртат пивеќе кон Серија А што е и логично
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Google translate вика дека неможеме да ги вклучиме сите кои сакаме поради ФФП, ќе имаме рестрикции и можеме да пријавиме 22ца. Во јануари пак пред групната фаза ќе можеме да ја ревидираме листата и да направиме 3 промени.