- Член од
- 13 август 2008
- Мислења
- 1.145
- Поени од реакции
- 893
И го заборави бившиот ?фино лепо....досадно ми беше сама сама сама....сакав да го заборавам бившиот(ова пред 5 месеци)и се шмекнавме со машково,излеговме....шема една вечер...шема друга вечер....и така 2 месеци....јас му викав не сме фатени,тој сме фатени...прерасна во врска,се навикнав ама не го сакам...тој ме засака и сега нз како да му се скарам...нема како....а и другаркиве скоро сите со дечковците...интересно ми е ама почнува д ами станува досадно...монотонија...едно исто ко ќе излезиме...и љубоморен е ако ми се приближи некој,а јас со душа чекам да си најдам некој како мене шо сака да шета,да се забавува,а не се сериозно да свајќа....беше дечко ми таков на почеток,ама сега премногу сериозен стана ....се заозбилииии:jaj:
Да те прашам ако случајно типов со кој што си сега од досада, прекине да покажува интерес за тебе, би ти недостигало тоа ?
Зашо обично во 90 % од случаевите кога дечкото ќе се откаже, ќе стане рамнодушен, на девојките им недосига тоа внимание и "задушување", како во твојов случај.