Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
На "Филип II" Македонски од разгласот ечи :
SHQIPERIA E MADHE (Голема Албанија).

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Групава на Барса ќе биде перверзии. Типувам дека Пеп ќе се избламира, а Менхенгладбах ќе заврши втор. Селтик ќе биде тврд орев дома, ќе им лапне бодови сигурно на другиве.

ова ако не го поминат нека се откажат од фудбал играње.

Демек, многу се јаки?

Порто е бивш европски шампион и редовен учесник по групи. Лестер никако не е фаворит против нив. Бриж не сум го гледал, и немам појма за квалитетот на белгискиот клупски фудбал во моментов, а за Копенхаген знам дека ќе биде заебан противник. Јас воопшто не би се изненадил Лестер да отпадне уште во групата.

И може лесно да се случи од англиските екипи само Тотенхем да помине, кој реално е голем фаворит во својата група.

Демек, многу се јаки?

Порто е бивш европски шампион и редовен учесник по групи. Лестер никако не е фаворит против нив. Бриж не сум го гледал, и немам појма за квалитетот на белгискиот клупски фудбал во моментов, а за Копенхаген знам дека ќе биде заебан противник. Јас воопшто не би се изненадил Лестер да отпадне уште во групата.

И може лесно да се случи од англиските екипи само Тотенхем да помине, кој реално е голем фаворит во својата група.

Ги видовме Порто против Рома, играат најлош фудбал во последниве 5 години( толку пратам) Историајата е друго. Бриж никако не смее да се споредува со тој тим на Лестер, Копенхаген исто.

Ги видовме Порто против Рома, играат најлош фудбал во последниве 5 години( толку пратам) Историајата е друго. Бриж никако не смее да се споредува со тој тим на Лестер, Копенхаген исто.
Порто во најлоша форма, со најлош фудбал е класи над Лестер, и јас мислам ќе се посерат во Европа и дека групата нема да ја поминат.

Порто во најлоша форма, со најлош фудбал е класи над Лестер, и јас мислам ќе се посерат во Европа и дека групата нема да ја поминат.

Нема шанса Дани, ги видовме со Рома колку никаков фудбал покажаа. Лестер се дебитанти, мотивација на ниво, не верувам да отпаднат во групи сепак.

Инаку даваат Шкендија негде?

Море сум го пунел цел стадион бе хејјј. Зашто на фудбалски натпревари во Македониш се скандира Гољема Аљбанија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom