Толстој
екс Бомбастичен
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 11.920
- Поени од реакции
- 11.945
ова ако не го поминат нека се откажат од фудбал играње.Или нема да ја поминат групата.
ова ако не го поминат нека се откажат од фудбал играње.Или нема да ја поминат групата.
Демек, многу се јаки?ова ако не го поминат нека се откажат од фудбал играње.
Ај сега слика од Арсенал со трофеј од ЛШ
Овие 4 екипа кога Доминираа во Европа вие и тогаш бевте 4ти во Англија
Од година здравје тука сме со овие и ниеОвие 4 екипа кога Доминираа во Европа вие и тогаш бевте 4ти во Англија
Одлични натпревари ке има.
Утре мислам дека ќе падниме со Арсенал и МонакоA Баерн со Атлетико
![]()
Ги видовме Порто против Рома, играат најлош фудбал во последниве 5 години( толку пратам) Историајата е друго. Бриж никако не смее да се споредува со тој тим на Лестер, Копенхаген исто.Демек, многу се јаки?
Порто е бивш европски шампион и редовен учесник по групи. Лестер никако не е фаворит против нив. Бриж не сум го гледал, и немам појма за квалитетот на белгискиот клупски фудбал во моментов, а за Копенхаген знам дека ќе биде заебан противник. Јас воопшто не би се изненадил Лестер да отпадне уште во групата.
И може лесно да се случи од англиските екипи само Тотенхем да помине, кој реално е голем фаворит во својата група.
Порто во најлоша форма, со најлош фудбал е класи над Лестер, и јас мислам ќе се посерат во Европа и дека групата нема да ја поминат.Ги видовме Порто против Рома, играат најлош фудбал во последниве 5 години( толку пратам) Историајата е друго. Бриж никако не смее да се споредува со тој тим на Лестер, Копенхаген исто.
Нема шанса Дани, ги видовме со Рома колку никаков фудбал покажаа. Лестер се дебитанти, мотивација на ниво, не верувам да отпаднат во групи сепак.Порто во најлоша форма, со најлош фудбал е класи над Лестер, и јас мислам ќе се посерат во Европа и дека групата нема да ја поминат.