W
wicked_1
Гостин
as expected или подобро?koj go hejtase Warcraft da se javi
25th Hour е огромна загуба на време и интернет. Бил сличен на 21 Grams. =
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
as expected или подобро?koj go hejtase Warcraft da se javi
Поочаен обид да се биде Инариту немам видено, нит е емоционално конзистентен(постоечки), нити главниот лик се потруди нешто да изглуми... целосно гледано со крајот кој те вреѓа како гледач, излезе дека главниот лик бара начин како да преживее и да се извлече од срањата, а не да покаже покајание за истите како што беше замислено.Убав си е бе филмО не знам шо го хејташЗнам дека убав впечаток ми остави кога го гледав пред неколку години. Фино скоцкана приказна, монолози и глума.
10 години после гледање, со самата помисла на сцената кога ќе ги крене рацете на дождот, instant морници.Конечно се натерав за првпат да го гледам Shawshank Redemption. Сакам да се вратам у времето, во било кој дел од животот пред да го гледам филмов, за да се скичмам од батина ради тоа што не сум го глеал порано. 10/10.
unless if u think that jews are.....Во Life is Beautiful нема кучиња.![]()
Само 3/50 изгледани.Денеска излезе листата од 50 номинирани филмови за European Film Awards 2016!
Пошто сакам да си имам за се` листи во letterboxd еве ви ја и Вам:
http://letterboxd.com/bkitanov/list/european-film-awards-2016/
Па повеќето воопшто ги нема на интернет, ќе почнат периодов, некои од нив на Синедејс, некои на Манаки а некои веќе по торенти. Обично овие од листава беа емитувани во Берлин и Кан, јас имам 4/50. Едвај ги чекам германскиот Toni Erdmann романскиот Sieranevada, британскиот I Daniel Blake и многу други кои што имаа доста позитивни критики.Само 3/50 изгледани.![]()
Страшна програма вртат, секој ден филмови даваат, по два секоја вечер имаат мислам, мешаат и даваат европска кинематографија, Холивуд, оскаровци, блокбастери.ТелмааааСега оди Бетменот на Бартон, до вчера ја даваа трилогијата Lord Of The Rings, пред две недели трилогијата Девојката со тетоважа на змАј, оскаровци од 2010та наваму.... значи кога ќе додадеш дека и Пријатели даваат од 5 кога стигам дома од работа
Со ваков канал и 24 саата без интернет ќе преживеам
![]()