Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Селски не приумарај нас тие 100м од зимскиот преоден рок ни се достапни, сеа моментално тоа шо имавме го трошиме на Соса, овој Пашалиќ и ќе го зееме Ринкон од Џенова на крај и туто бене.
Od sezona 2018/2019 Italija ke ima 4 pretstavnika vo LS od koi tri ekipi direkno a cetvrtata preku baraz![]()
од каде инфото?
Ќе ја купиме, па после на вас ќе ви ги продаваме и така и вие си купувате по еден играч од Џенова.А да си ја купите Џенова со тие 100 милки . Можи попуст ќе ви дадат ако ја купите топтан, а не вака по 2-3 секое лето.![]()
А да си ја купите Џенова со тие 100 милки . Можи попуст ќе ви дадат ако ја купите топтан, а не вака по 2-3 секое лето.![]()
Sine ne zbori gluposti. Ne moze eden tim da poseduva drug tim.
Ako idemo takje Roma kje treba da gi poseduva Real i Barsa, posto Falke, Peroti i red drugi igraci gi kupuvate od Real i Barsa sekoja godina.
Messi i Ronaldo koga ce gi zemate?
Па од појакиве екипи од Барса ете Вермален дојде, од Челзи Салах, од Сити Џеко, Фазио од Тотенхем и т.н., а од послабиве екипи од Милан Шарави го купивме, од Интер го зедовме Жезус, од Емполи Марио Руи и т.н.
Пази ова само годинава, а да не ти кажувам за лани.
Ѓубрето од поголемите екипи.
Ќе има измени во ЛШ од сезона 2018/19 со кои ќе се овозможи да има повеќе натпревари помеѓу елитните клубови. Се намалува бројот на посетители и интересот за гледање на натпреварите на Бате, Лудогорец, Бешикташ, Бриж и ред други кога играат против клубови како Реал, Барселона, Баерн,..
Најголем победник ќе испадне Италија која ќе има четири директни учесници, за разлика од сегашните два.
Битното е дека Вермален од Барселона е дојден, а тоа што нема изиграно 30 утакмици во последниве 3-4 години нема врска
Што корист видовте од таквите отпадоци како Џеко, Кол, па сега и ВермаленПа подобро ѓубрето од поголемите, отколку ѓубрето од помалите како вас.![]()
Што корист видовте од таквите отпадоци како Џеко, Кол, па сега и Вермален![]()