Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Селски не приумарај нас тие 100м од зимскиот преоден рок ни се достапни, сеа моментално тоа шо имавме го трошиме на Соса, овој Пашалиќ и ќе го зееме Ринкон од Џенова на крај и туто бене.

Селски не приумарај нас тие 100м од зимскиот преоден рок ни се достапни, сеа моментално тоа шо имавме го трошиме на Соса, овој Пашалиќ и ќе го зееме Ринкон од Џенова на крај и туто бене.

А да си ја купите Џенова со тие 100 милки . Можи попуст ќе ви дадат ако ја купите топтан, а не вака по 2-3 секое лето. :)

Od sezona 2018/2019 Italija ke ima 4 pretstavnika vo LS od koi tri ekipi direkno a cetvrtata preku baraz :)

Колку се утепани таљаниве, не би ме чудело и третиот тим што му загарантирана групната фаза, да испадне некако...

Штом миланезите и интерашите пак си ги мерат на едвај почната сезона, за тоа кој е помалку лош, мислам дека се знае што може да се очекува од нивните тимови и годинава :icon_mrgr:

од каде инфото?

Го имаше на повеќе портали, т.е. поточно се бришат поените од сезоната 2011-12, кадешто Челзи беше шампион и автоматски имаа многу освоени поени, а од друга страна Италијаниве многу малку имаа таа сезона, па би биле тука некаде со поени.
Имаше услов да не освојат Англичаниве ЛШ годинава, па повеќе од сигурно ќе има Италија 4 претставника на сметка на најјаката лига во светот.

А да си ја купите Џенова со тие 100 милки . Можи попуст ќе ви дадат ако ја купите топтан, а не вака по 2-3 секое лето. :)
Ќе ја купиме, па после на вас ќе ви ги продаваме и така и вие си купувате по еден играч од Џенова. :icon_lol:

Sine ne zbori gluposti. Ne moze eden tim da poseduva drug tim.

Ako idemo takje Roma kje treba da gi poseduva Real i Barsa, posto Falke, Peroti i red drugi igraci gi kupuvate od Real i Barsa sekoja godina.

Messi i Ronaldo koga ce gi zemate?

Sine ne zbori gluposti. Ne moze eden tim da poseduva drug tim.

Ako idemo takje Roma kje treba da gi poseduva Real i Barsa, posto Falke, Peroti i red drugi igraci gi kupuvate od Real i Barsa sekoja godina.

Messi i Ronaldo koga ce gi zemate?

Па од појакиве екипи од Барса ете Вермален дојде, од Челзи Салах, од Сити Џеко, Фазио од Тотенхем и т.н., а од послабиве екипи од Милан Шарави го купивме, од Интер го зедовме Жезус, од Емполи Марио Руи и т.н.
Пази ова само годинава, а да не ти кажувам за лани.

Ѓубрето од поголемите екипи. :coffee:

Ќе има измени во ЛШ од сезона 2018/19 со кои ќе се овозможи да има повеќе натпревари помеѓу елитните клубови. Се намалува бројот на посетители и интересот за гледање на натпреварите на Бате, Лудогорец, Бешикташ, Бриж и ред други кога играат против клубови како Реал, Барселона, Баерн,..
Најголем победник ќе испадне Италија која ќе има четири директни учесници, за разлика од сегашните два.

Последно уредено:
Па од појакиве екипи од Барса ете Вермален дојде, од Челзи Салах, од Сити Џеко, Фазио од Тотенхем и т.н., а од послабиве екипи од Милан Шарави го купивме, од Интер го зедовме Жезус, од Емполи Марио Руи и т.н.
Пази ова само годинава, а да не ти кажувам за лани.

Битното е дека Вермален од Барселона е дојден, а тоа што нема изиграно 30 утакмици во последниве 3-4 години нема врска

Ѓубрето од поголемите екипи. :coffee:

Ќе има измени во ЛШ од сезона 2018/19 со кои ќе се овозможи да има повеќе натпревари помеѓу елитните клубови. Се намалува бројот на посетители и интересот за гледање на натпреварите на Бате, Лудогорец, Бешикташ, Бриж и ред други кога играат против клубови како Реал, Барселона, Баерн,..
Најголем победник ќе испадне Италија која ќе има четири директни учесници, за разлика од сегашните два.

Па подобро ѓубрето од поголемите, отколку ѓубрето од помалите како вас. :)[DOUBLEPOST=1472140232][/DOUBLEPOST]
Битното е дека Вермален од Барселона е дојден, а тоа што нема изиграно 30 утакмици во последниве 3-4 години нема врска

Братучед ти не сугерираше засилувањата да имаат играно 30 натпревари последните 2 сезони, кажа само дека не сме земале од Реал и Барса играчи.

Последно уредено:
Што корист видовте од таквите отпадоци како Џеко, Кол, па сега и Вермален :rolleyes:

Џеко отвора простор, Кол ги забавуваше колегите, а Вермален сеуште е нов се нема докажано. Вие шо ќар видовте од Џеновјаните?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom