Zal mi ispadna Za Zvezda Vo Tetovo I Kumanovo solzi letale vceraПартизани од Тирана ги растурија, остана уште Шкендија да ја брани честа.

Primi socustvo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zal mi ispadna Za Zvezda Vo Tetovo I Kumanovo solzi letale vceraПартизани од Тирана ги растурија, остана уште Шкендија да ја брани честа.
Sto ubavo ke bide sledniot cetvrtok 25k+ so znaminja na ALBANIJA i rekviziti na Shkendija. Pa toa breeeee...
Vas vi ostanuva da si pisuvate ovde megjusebe, nie ke uzivame za nasiot klub, vie taka navivajte za KULIBALI![]()
Македонска лига всушност нема никаков ќар од победите на Шкендија. Како за пример една Хрватска, со Динамо и Ријека кои речиси редовно стигаат до групи на ЛШ и ЛЕ имаат исто квалификациски места за Европа, како и Македонија.Дали навивам за Шкендија,хм ? - Ако победат коефициентот оди за Македонија супер за нас, ако изгубат уште по супер, како и да заврши јас задоволен![]()
Македонска лига всушност нема никаков ќар од победите на Шкендија. Како за пример една Хрватска, со Динамо и Ријека кои речиси редовно стигаат до групи на ЛШ и ЛЕ имаат исто квалификациски места за Европа, како и Македонија.
Пак ли Италијаните ќе имаат 2 претставника у ЛШ? Кога ќе ми текне дека се дискутираше по форумов дека заслужувале 4 места да имаат во ЛШ![]()