Zal mi ispadna Za Zvezda Vo Tetovo I Kumanovo solzi letale vceraПартизани од Тирана ги растурија, остана уште Шкендија да ја брани честа.
![Секоја чест :cuc: :cuc:](/styles/default/xenforo/emot/cuc.gif)
![Секоја чест :cuc: :cuc:](/styles/default/xenforo/emot/cuc.gif)
Primi socustvo
Zal mi ispadna Za Zvezda Vo Tetovo I Kumanovo solzi letale vceraПартизани од Тирана ги растурија, остана уште Шкендија да ја брани честа.
Aко сакате вејте и знамето на мадагаскар се ви е џабе, пак ќе пише оти сте македонски претставник, тим од Mакедонија, како македонци ќе ве именуваат сите странски медиуми, во официјалните записници ќе ве пишува како македонски тим, а не албански. Така да пушетекурSto ubavo ke bide sledniot cetvrtok 25k+ so znaminja na ALBANIJA i rekviziti na Shkendija. Pa toa breeeee...
Vas vi ostanuva da si pisuvate ovde megjusebe, nie ke uzivame za nasiot klub, vie taka navivajte za KULIBALI![]()
Македонска лига всушност нема никаков ќар од победите на Шкендија. Како за пример една Хрватска, со Динамо и Ријека кои речиси редовно стигаат до групи на ЛШ и ЛЕ имаат исто квалификациски места за Европа, како и Македонија.Дали навивам за Шкендија,хм ? - Ако победат коефициентот оди за Македонија супер за нас, ако изгубат уште по супер, како и да заврши јас задоволен![]()
Во право си тоа дека нема,ама сепак успехот на Шкендија можи да ги потикни другите клубови во МКД да вложуваат повеќе и да работат подомаќински за да станат исто така успешни како нив..тоа што е силна Шкендија е општо добро за Мак фудбалот бидејќи ако Шкендија хипотетички беа локален-партиски клуб како Шкупи тогаш Вардар ќе се скапеа од местење и ќе си играше мајтап во првенството исто како Селтик во Шкотска или ПСЖ во Франција....Македонска лига всушност нема никаков ќар од победите на Шкендија. Како за пример една Хрватска, со Динамо и Ријека кои речиси редовно стигаат до групи на ЛШ и ЛЕ имаат исто квалификациски места за Европа, како и Македонија.
Почекај кога ќе дојдат стручњаците Кастиел,Џонтра и останатите кога ќе спомнуваат дека во Италија се играло тврд фудбал и екипите играле страшна одбрана а во Европа бродолом му се случува..дури подобри од Германските екипи ги прават иако Германските клубови редовно играат во нокаут фазата на ЛШ а овие нигде ги нема,не постојат.Пак ли Италијаните ќе имаат 2 претставника у ЛШ? Кога ќе ми текне дека се дискутираше по форумов дека заслужувале 4 места да имаат во ЛШ![]()