Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
@memet122 брат ќар си шо форсираш 3+ на 500 уплата? Чисто онака еден рез направи од последните 10тина дена , шо чиста пара имаш извадено ме интересира?
18.000+den kjar .so malku sreka ipak,gi vide tiketive ..
Ako te prati nesreka kako na natprevarite Barsa-Sevilja,na prviot Sevilja imase 3/4 sansi,na vtoriot si promasija penal ..i + 3/4 zicera .
I toa n dvete imav 8000+ dobivka .
Chorley od 30+min 2:0,isto i Dundee petokot 1:1 od 17min ..
Znaci bolje mi ide vaka,bar do Nba pocetok i brkanje igraci over/under .

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
18.000+den kjar .so malku sreka ipak,gi vide tiketive ..
Ako te prati nesreka kako na natprevarite Barsa-Sevilja,na prviot Sevilja imase 3/4 sansi,na vtoriot si promasija penal ..i + 3/4 zicera .
I toa n dvete imav 8000+ dobivka .
Chorley od 30+min 2:0,isto i Dundee petokot 1:1 od 17min ..
Znaci bolje mi ide vaka,bar do Nba pocetok i brkanje igraci over/under .
Едвај чекам и јас играчи,прошлото зимо ко ништо ги гаѓав 3-4 и тоа со убава уплата од 500 до 1000.... Али со многу пратење на страни повреден ова она ќе се чува минутажа,споредби на граници и квоти на нет кладиони а и некад крадев од некои типстери предлози,али направив солена пара зимото со нба играчиве....Фудбалов и тенисов за кур не ме бива.... ретко да фатам

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ти ебам глупавиот тим што има име како фаст фуд едвај 0-1 тепаја мамицата мамина сакати беа уште еден да дает

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Едвај чекам и јас играчи,прошлото зимо ко ништо ги гаѓав 3-4 и тоа со убава уплата од 500 до 1000.... Али со многу пратење на страни повреден ова она ќе се чува минутажа,споредби на граници и квоти на нет кладиони а и некад крадев од некои типстери предлози,али направив солена пара зимото со нба играчиве....Фудбалов и тенисов за кур не ме бива.... ретко да фатам
Ja zimata stignav do 80.000+ dobivka ..
Pocnato so 3/4 iljadi,al imav 300 nesrekni padovi ..
Gi imam staeno site korisni alatki za Nba igraci u grupava,lesno da se snajdes ..
Ipak pred pocetok,ke gi klaam pak .
Ke im se najdat nekomu .

Член од
23 август 2010
Мислења
39.825
Поени од реакции
115.894
Ти ебам глупавиот тим што има име како фаст фуд едвај 0-1 тепаја мамицата мамина сакати беа уште еден да дает
Ја 2+ ја чекав, дно беа, али откако дадоа за 0-1 имаа 100% шанса, статива погодија а од одбиената ликот промаши празен гол, односно ја шутна у голман. После тоа исто 100% шанса, тој од Цвицкау ја одбрани со раце али зошто пенал да свирне?? Нареден напад Цвицкау утна празна мрежа и тоа беше тоа. Да Бог да погинат сите 22ца што беа на терен, одма куќна слава ќе го прогласам тој ден.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ja zimata stignav do 80.000+ dobivka ..
Pocnato so 3/4 iljadi,al imav 300 nesrekni padovi ..
Gi imam staeno site korisni alatki za Nba igraci u grupava,lesno da se snajdes ..
Ipak pred pocetok,ke gi klaam pak .
Ke im se najdat nekomu .
Не заборавај мене да ми ја дадеш, и тука стави ја и во порака :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ја 2+ ја чекав, дно беа, али откако дадоа за 0-1 имаа 100% шанса, статива погодија а од одбиената ликот промаши празен гол, односно ја шутна у голман. После тоа исто 100% шанса, тој од Цвицкау ја одбрани со раце али зошто пенал да свирне?? Нареден напад Цвицкау утна празна мрежа и тоа беше тоа. Да Бог да погинат сите 22ца што беа на терен, одма куќна слава ќе го прогласам тој ден.
Вчера ја имав ПСЖ од 70 минута со 20 евра за да нема повеќе голови тој копиљот Верати даде во 93 гол денес ова со 20 за 70 евра ги гледав како играа прво полувреме греота беше да не дает 2 гола ама ете кога играм идиотски тимови арно ми се прави ..

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802

Grasshopper i Luzern posledni 5min..
Al jebeno dobro cuvstvo bese 90+min golovi kaj PSG i Bolivar i dobiten tiket ..
Sillemae 3+
Offenbah 3+
JongAjax 3+
Galata 3+
Uplata 500den
Bi go pustil tiketov na 1000den.,ali nemozev da izberam koja posigurna od Galata,Esbjerg il Malmo ..
Prvite tri para,prilicno sigurno mi deluvaat,ko ponedelnicki ..
Ke lapav inace ..ja se odluciv za gupcite ..Malmo i Esbjer lagano po 5 gola .
Najmrtva ekipa od ovie Galata nemam sretnato,pogolemi padovi ne pamtam od druga ekipa .

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Ke lapav inace ..ja se odluciv za gupcite ..Malmo i Esbjer lagano po 5 gola .
Najmrtva ekipa od ovie Galata nemam sretnato,pogolemi padovi ne pamtam od druga ekipa .
А мене брат,Камбур 3+ .... секоја меѓусебна преку 4 гола ја изиграв јас 2 паднаа,а сите други кои да ги избереш 3+ беа....

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Дечки уозбилете се, денес има квалификации.. Јас би играл вака:

Рома 1
Беер Шева 1х
Легија 1
Монако 0-2
Лудогорец х2

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.837
Avangard OMSK - 1&5+ 2.38

пори3ик тип
СКА 2и5+ 2.98 (СКА имаат убедливо најсилен состав годинава во КХЛ по мене покасно подетално ако можам )
Вториов тип да ска за all in е денес ама плускава не сум најсигурен...Ајс арена тешко освоива е али ќе видиме нека влезит :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.479
Дечки уозбилете се, денес има квалификации.. Јас би играл вака:

Рома 1
Беер Шева 1х
Легија 1
Монако 0-2
Лудогорец х2
Pazi gi ovde Plzen pa i Seltik,prvata mislam deka moze da e 1 a Seltik mj mirisa na nekoja mestenka 1 u 2 .
Roma e 1!
Us open da razmislime do posle haha

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom