Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Болоња мислам дека ќе победи вечер, може да ја пробате на некој лист. 1.9 беше квотата до вчера, не сум видел денес.

ПО чему е за Милан 1.90 со Торино? Ништо не купија Милан додека Торино се појачаа (ок, освен шо Перес го шитнаа) -

ПО чему е за Милан 1.90 со Торино? Ништо не купија Милан додека Торино се појачаа (ок, освен шо Перес го шитнаа) -
Милан-Торино ×2 @ 1,74 ти препорачувам

Мајнц не од купов да испадните туку од лигата онаму 5-6 со селата играјте мамицата ваша неписмена ...

Ференцфарош-Мезоковесд 10-0 он таргет 1-0,прв шут гостите во гол и гол.:facepalm:

Бразил-Италија втор сет 24-22,24-25 сега.:tapp:

Хингиз/Вандевеге 5-1 5-7 1-3.:cuc:

Последно уредено:
ставам 2 евра на 11 коефициент на Розенборг 2 и пуштам бет дур го верификува дадоја гол ццц

Ferencvaros 13-2 on target 2-2 zavrsi.Ostaj toa,gubea duri.:notworthy: Imaa i edno 15 off target.Ke se cekase uste PSG,ebave gulasite.

Za vecer PSG tim 1 3+,Irving 13,5+ i Dodig/Melo.

Ajmo Psg uste eden gol..
Ja dade..
Al neli NewYork bese odlozen ??!
Koj kur si pocnaja ..
Bolivar 1:1poluvreme...
Bolivar od 22min si ostana 1:1!!
Nemozat gol da dadat ..
Najlos rezultat 1:1 od prvo poluvreme za na golovi !!
Krv im ebam !
I + penal si promasija !!

Последно уредено:
Леле мајко моја која среќа сум ја имал со ПСЖ...:sick::sick::sick::sick::sick::eek::aplauz:

Натпреварот на све личеше,ама на официјален натпревар не личеше.Тренинг натпревар,со два паса двете екипи беа пред гол.Оној Курзава да го мислиш којзнае колку трофеи има освоено,а тој три чуке нема.Чаламање до в крај,мотивација 0. Играње курот до максимум,единствено Кавани просјакот беше мотивиран бидејќи не знае гол да даде.:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::pos: Оној го имаат проколнато којзнае колку врачеви.

Виде некој што промашија Бенфика у 89 мин, одбиена од слободен удар?
Вчера Ајакс, денес Бенфика..
Овие 2 дена катастрофа..

НЕ МИ СЕ ВЕРУВАА... Ти јебем АТлетико.. ти јебем Чоло... се ти ебем....
цела година чекав гол, милион шанси стативи.. ајде пенал.. 92.. 1-0.. и шо.. абе ајде... немогуче... И Бенфика исто така пред тоа.. се за големи добивки.. одделни тикети.. пу јазк.[DOUBLEPOST=1471817499][/DOUBLEPOST]
Виде некој што промашија Бенфика у 89 мин, одбиена од слободен удар?
Вчера Ајакс, денес Бенфика..
Овие 2 дена катастрофа..
Промаши сам празен гол.. односно гредата ја акна... многу јасно кога се чека за добивка.. еве види ти Атлетико шо прави.. немогуче ова спортската... немогуќе.

Atletico ja cekam posledna za 420 evra i zborovi ne se potrebni:place:[DOUBLEPOST=1471817890][/DOUBLEPOST]Za rok od tocno 1 nedela me ebat 5 tiketi za po edna utakmica kolku sto i imam izigrano...iskreno da mozam bi placel.

Meне Франција ракомет ми скинаја серија со фаќањево матер им ебам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom