Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајакс никад титула дома да не освоите не во последно коло ко лани што изгубивте титула, оваа година 10 кола пред крај да ја изгубите, и лш да не видите умрени говеда.
Да умра

Ајакс гостува на Ростов во среда за пласман во ЛШ , најверојатно се чуваа од повреди. И јас ќе ја играв , за среќа ми текна дека играт во квалификации.

Ајакс никад титула дома да не освоите не во последно коло ко лани што изгубивте титула, оваа година 10 кола пред крај да ја изгубите, и лш да не видите умрени говеда.
поболно е да изгубиш титула у последно коло, него ли 10 кола пред крај :D

леле мајко Ајакс ќе изгубат титула и ќе го прекинат низот од 24-587-2895-3985689-2365-982356-98 титули по ред :tapp:

Za pocetok na denot Chorley 3+ od 39 minuta 2-0 ne ja dava, posle filot go nadopuni Ajax i za kraj kako slag na torta New York GG ne ja dava :)))

Реал и Атлетико околу 2,20 коеф турај пари. Мојш и со Наполи и Ц.Ѕвезда да ги врзиш за онака од супертип некоја да ја пишиш.
Na Real kolku sto znam Bale,Ronaldo,Benzema,Modric ne im igraat ..proveri dobro zosto bez ovie + toa vo Baskija e mnogu tesko ..pozz

Финска 3та лига Лапуа-ППТ 4+ 1.6коеф. само во Моцарт ја има.

Денес цел универзум Наполи ја има пишано. Тоа ми боди очи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom