Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој кур бе никој нема коментирано за утакмицата?!

Кој кур бе никој нема коментирано за утакмицата?!

AAEAAQAAAAAAAALsAAAAJDU0MzNkZGRkLTg1MzgtNDY3NC1iM2VhLTEzOTY3NjNhMDAxNg.png

Шо има Јуве да се коментира вечер е интересното. ФК Све за 99 денари vs Торино и Киево vs ФК Али Експрес се утакмиците шо сите ги чекаат. :cool:

Шо има Јуве да се коментира вечер е интересното. ФК Све за 99 денари vs Торино и Киево vs ФК Али Експрес се утакмиците шо сите ги чекаат. :cool:

и двете на арена спорт 4.

Сасуоло мие пишан 2 што би кажал за Интер и него го пишав 2 а Торино 0-2 :)
Јас пак Интер ја играв на голови 0-2, се мислев меѓу тој тип или Џенова ќец да ја играм. А Интер иако со нов тренер и нов пристап мислам дека 0-0 ќе заврши или ќе тепаат 0-1 :)

Јас пак Интер ја играв на голови 0-2, се мислев меѓу тој тип или Џенова ќец да ја играм. А Интер иако со нов тренер и нов пристап мислам дека 0-0 ќе заврши или ќе тепаат 0-1 :)

Киево се слаби ако не ги тепат нема што да барат со другите кешки и 0-1 да заврше ми одговара минмално како за почеток со нов тренер нее лошо :D

Ви реков ја бе стеф бачатеро го ангажирале ненормалниве.

Иначе мислам дека сезонава оваа тема ќе биде најfriendly, без премногу препукувања и слично, веќином ќе биде сведена на повремени расправии на комшиска релација меѓу фановите на двете кинески екипи, и разно разни заебанции... пошто е евидентно дека пак јуве лагано ќе си е шампион.

Се претвараме у Бундес лига?
OH NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Иначе од кај тоа бе дека Киево е слаба екипа и дека ќе испадне, никогаш нема да испадне тој канцер од екипа, секогаш биле заебани тие старците семка им ебам нивна.

Ви реков ја бе стеф бачатеро го ангажирале ненормалниве.

Иначе мислам дека сезонава оваа тема ќе биде најfriendly, без премногу препукувања и слично, веќином ќе биде сведена на повремени расправии на комшиска релација меѓу фановите на двете кинески екипи, и разно разни заебанции... пошто е евидентно дека пак јуве лагано ќе си е шампион.
Ќе биде френдли со до првата посериозна помош од судиите за Јуве... После тоа ќе биде фешта :icon_lol:

^се додека не почнете да им ја свирите со виолина на судиите онаа од Махмут Орхан, да ве ебам у тоа лоповите стари!!!

Btw:свиркам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom