Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сасуоло мие пишан 2 што би кажал за Интер и него го пишав 2 а Торино 0-2Сасуоло, Торино и Лацио се 2-ки денес, ова ви е од мене![]()
Шо има Јуве да се коментира вечер е интересното. ФК Све за 99 денари vs Торино и Киево vs ФК Али Експрес се утакмиците шо сите ги чекаат.![]()
Јас пак Интер ја играв на голови 0-2, се мислев меѓу тој тип или Џенова ќец да ја играм. А Интер иако со нов тренер и нов пристап мислам дека 0-0 ќе заврши или ќе тепаат 0-1Сасуоло мие пишан 2 што би кажал за Интер и него го пишав 2 а Торино 0-2![]()
Јас пак Интер ја играв на голови 0-2, се мислев меѓу тој тип или Џенова ќец да ја играм. А Интер иако со нов тренер и нов пристап мислам дека 0-0 ќе заврши или ќе тепаат 0-1![]()
Ќе биде френдли со до првата посериозна помош од судиите за Јуве... После тоа ќе биде фештаВи реков ја бе стеф бачатеро го ангажирале ненормалниве.
Иначе мислам дека сезонава оваа тема ќе биде најfriendly, без премногу препукувања и слично, веќином ќе биде сведена на повремени расправии на комшиска релација меѓу фановите на двете кинески екипи, и разно разни заебанции... пошто е евидентно дека пак јуве лагано ќе си е шампион.
Ти најубо знајшПонебитни сте од финансиски извештај на Деви у сред дискусија.