Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште Челзи и Пул да фатат залет со денешните утакмици и мислам дека сезонава се враќа ЕПЛ онаква како што ја знаеме.

Добар овај Кабалеро, еден пас не погоди
Ама битно Харт не знаел да игра со топка...
Јебем ти Пеп и неговите филозофии
Пеп и филозофите го исплескаа Стоук на Британиа 4-1 :toe:

Се си мислам дека Сити и Јунајтед ке влезат со максимален број бодови (9) пред дербито на 10 септември.
Мислам дека Сити ке го победи на Вест Хем во следното коло,додека пак Јунајтед ке го згази на Хул.

Ebate Sport Klubot hrvatski gi staile site tekmi na 4,5 i 6kata,a jas sum na Blizoo i nemozam niedna da odgleam...Veruvam deka ne sum edinstven sto sum na Blizoo... Mi davaat Dresden - Leipzig i Wolves na 2kata i 3kata.... za greota....

Насри, Јаја, Мангала и Харт комотно може да си бараат нови клубови... очигледно Пеп не смета на нив, еве веќе 3ти меч по ред.
Бешикташ го бара Насри, Харт може во Севиља или Дортмунд, Мангала неам поима каде, а Јаја мислам ќе си го одработи договорот до крај пошо 11 милки не се малку :)

Време е господин куродрвица да ја покаже својата класа и да му докаже на периклето Конте кој е кој. Форца Мацари, форца Ватфорд. :duel:
Браво мајка, ајде Вотфорд. We are Ready!
Gomes; Cathcart, Prodl, Britos Cabrera; Amrabat, Guedioura, Behrami, Capoue, Holebas; Deeney(c), Ighalo.

Насри, Јаја, Мангала и Харт комотно може да си бараат нови клубови... очигледно Пеп не смета на нив, еве веќе 3ти меч по ред.
Бешикташ го бара Насри, Харт може во Севиља или Дортмунд, Мангала неам поима каде, а Јаја мислам ќе си го одработи договорот до крај пошо 11 милки не се малку :)
Кур тражи у Севиља и Дортмунд, си имаат боље голмани од Харт тие.
Нека иде у Евертон да брани му ебам преценетото самобендисано копиле.

Има понуда од Севиља ама не сакал да ја напушти Англија.

Да им ебам и дрезден и зенит ебате хоштаплерските телевизии. :kuracc:

Кур тражи у Севиља и Дортмунд, си имаат боље голмани од Харт тие.
Нека иде у Евертон да брани му ебам преценетото самобендисано копиле.
Сити му е клуб баш по мерка, тоа што му се поклопија коцките да арапите инвестираат во Сити дава сосема погрешна слика за него.

Тоа е Ливерпул, против послабите ќе губи бодови, со појаките ќе изиграат најдобро. :toe:

2 шута на голот , 2 гола. Преку курац од вакви пинг понг екипи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom