- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.684
- Поени од реакции
- 120.036
Свирнаа претходно 2-3 сумњиви у корист на кенгурите и со оваа компензираа.Како е ова фаул у напад од Бејнс не ми е јасно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Свирнаа претходно 2-3 сумњиви у корист на кенгурите и со оваа компензираа.Како е ова фаул у напад од Бејнс не ми е јасно.
На страна тоа, тешко гомно е Калинич. Порано не беше толку прљав играч до сезонава, не знам што му е станато што се има расељачено, цело време покажува некоја нервоза и незадоволство, цело време прилично отворено мава посебно при блоковиве без топка. Тежок идиот.Свирнаа претходно 2-3 сумњиви у корист на кенгурите и со оваа компензираа.
Секад бил таков Калиниќ, и тоа му е доста добра особина во играта.На страна тоа, тешко гомно е Калинич. Порано не беше толку прљав играч до сезонава, не знам што му е станато што се има расељачено, цело време покажува некоја нервоза и незадоволство, цело време прилично отворено мава посебно при блоковиве без топка. Тежок идиот.
Не бил секогаш, првото Европско 2011 и годиниве во Ѕвезда беше помирен од Перо Блажевски. Играл секогаш агресивна одбрана, ама ова сега е крајно прљаво и неспортски, има разлика голема. Направи трансфер во Фенер и се умисли дека е јако играчиште, па глуми нешто.[DOUBLEPOST=1471648948][/DOUBLEPOST]Секад бил таков Калиниќ, и тоа му е доста добра особина во играта.
Каква фаца е овој Инглс![]()
Лузер го рече тој дека е, не просек. А ете годинава освои со ЦСКА конечно, и финалево сега, го губи тој епитет.Oвој беше тој Теодосиќ, просекот или лузерот, како беше?![]()
Ја утнал, сакал "врати уста Најку Калина."Сељак бил Калинари од увек, кога ќе се сетам само на прославата на Калемегдан кога славеа титула, тој му шепна на Џенкинс да ја запее "Врати Коњу главу Мачване"...
Srbite prvo treba da gi pominat Avstralija, shto spored mene nema da se sluchi)