Кошарка Рио 2016 - машки турнир

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои златото?

• САД

Гласови: 46 55,4%
  • Шпанија

Гласови: 1 1,2%
  • Франција

Гласови: 3 3,6%
  • Литванија

Гласови: 3 3,6%
  • Австралија

Гласови: 4 4,8%
  • Србија

Гласови: 24 28,9%
  • Аргентина

Гласови: 2 2,4%

• Вкупно гласачи
    83
Свирнаа претходно 2-3 сумњиви у корист на кенгурите и со оваа компензираа.
На страна тоа, тешко гомно е Калинич. Порано не беше толку прљав играч до сезонава, не знам што му е станато што се има расељачено, цело време покажува некоја нервоза и незадоволство, цело време прилично отворено мава посебно при блоковиве без топка. Тежок идиот.

Oвој беше тој Теодосиќ, просекот или лузерот, како беше?:ROFLMAO:

На страна тоа, тешко гомно е Калинич. Порано не беше толку прљав играч до сезонава, не знам што му е станато што се има расељачено, цело време покажува некоја нервоза и незадоволство, цело време прилично отворено мава посебно при блоковиве без топка. Тежок идиот.
Секад бил таков Калиниќ, и тоа му е доста добра особина во играта.

Каква фаца е овој Инглс :pos:

Секад бил таков Калиниќ, и тоа му е доста добра особина во играта.

Каква фаца е овој Инглс :pos:
Не бил секогаш, првото Европско 2011 и годиниве во Ѕвезда беше помирен од Перо Блажевски. Играл секогаш агресивна одбрана, ама ова сега е крајно прљаво и неспортски, има разлика голема. Направи трансфер во Фенер и се умисли дека е јако играчиште, па глуми нешто.[DOUBLEPOST=1471648948][/DOUBLEPOST]
Oвој беше тој Теодосиќ, просекот или лузерот, како беше?:ROFLMAO:
Лузер го рече тој дека е, не просек. А ете годинава освои со ЦСКА конечно, и финалево сега, го губи тој епитет.

Сељак бил Калинари од увек, кога ќе се сетам само на прославата на Калемегдан кога славеа титула, тој му шепна на Џенкинс да ја запее "Врати Коњу главу Мачване"...

Сељак бил Калинари од увек, кога ќе се сетам само на прославата на Калемегдан кога славеа титула, тој му шепна на Џенкинс да ја запее "Врати Коњу главу Мачване"...
Ја утнал, сакал "врати уста Најку Калина."

dc914d611e6c46c09b25baa608dec01e.png

А хрватскиот коментатор на Спортклуб гарант се надевал дека њихов Андреа Богут ќе ги одмазди пред да иде на летување у Сплит :icon_lol:

Какви кисели фаци имаат кенгуриве,ако им е мислеа ќе се прошетаат до финале и премногу се преценија после групната фаза и текмата со Литванија.... јебига неможе Милс со шутот да ве носи цел турнир ...[DOUBLEPOST=1471650611][/DOUBLEPOST]Gomnarov so si ja rasturi jebackata frizura od Pistons sto kur se rcka na kraj,oni da ne mu se krivi hahahah

Ама како се ложи Штимара. :pos:

Па уште закуца, им се обеси на крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom