Fantasy Premier League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ка за прво коло не е лошо.
Untitled222222.jpg

50 поени.

0322ffcd3fb34cd1a08952af88edbd1a.png

Нападот ме извади иначе сите би ги избркал.

Клупата:
upload_2016-8-15_23-37-7.png

:tapp: :tapp: :смајли шо се самоубива:[DOUBLEPOST=1471297142][/DOUBLEPOST]Иначе 62 поена....е сеа некако 2цава да влезеа у тим не ќе беше лошо ама....то е... демек Ливерпул-Арсенал ќе биде тврда утакмица..

Шо не давате хед ту хед да се влезе бе гееви и геевки!?
Како и да е, сум го влегувал во лига, сум ви го давал фора едно коло, има да ве ... од а до ж :ROFLMAO:

Шо не давате хед ту хед да се влезе бе гееви и геевки!?
Како и да е, сум го влегувал во лига, сум ви го давал фора едно коло, има да ве ... од а до ж :ROFLMAO:

2 пати repost направив на кодот од првиот пост и пишав дека во Х2Х може да се влезе само пред почетокот на сезоната.

јако тимче

Attachments

• Screenshot_2016-08-16-09-44-52.png
    Screenshot_2016-08-16-09-44-52.png
    1,1 MB · Прегледи: 41
Кај сум пошол без Ибра...

Ај сега сите купете го и гол да не види до Нова Година.

Дечки ја забраев, да напраем тим прошло коло, го напраев сеа пред второ.
Има шанси некако да влезам у Х2Х лигата или не?

Иначе ако ги имате Агуеро и Ибрахимович у тимот во исто време во било кој период од сезоната, на крај без разлика колку поени и да имате, сепак нема да ја добиете Expert значката што ја добиваат други фантази играчи.

Ибра ми е капитен од почетокот(лол од почетокот,а тек второ коло :pos:)..26 поени денеска,плус Шо 11-ка и Де Геа-6...не е лошо,минатото коло од цел тим 49 имав :D

Јасно дека не сменив ништо. Остана Агуеро капитен, Кутињо на клупа автоматски. Се надевам Џердан нема да игра, па ќе влезе Кутињо.

45 од 4 играча :D Ибра 26, Шо 11, Де геа 6 и Хојберг 2 ,ама сеа ке го сменам Хојберг со Морено надевам се нема да кикснат Ливерпул. Ова коло би требало да имам над 70 :D :D

Back
На врв Bottom