Fantasy Premier League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Има уште некој без Ибра и без Агуеро во тим? :(

Дa... :facepalm:
Wildcard пoсле две кoлa :D

Издржи и следно коло, па после.
Нека се комплетираат трансферите, нека одиграат репрезентациите па после тоа со нов тим на фпл.

Случајно да не ти замине некој, или ти се повреди. :)

Нос капитен 2 гола, Кун 2 гола обообоббобоб страв ми е да отворам еххехехе

cef5ed0aadc8428c8c656beb0153a87c.png

:)

На колку минути пред почеток на утакмица моеше да се мења прва постава.
Вчера у 20:30 сменив а Погба на клупа ми останал со 3 бода, пред него Вард Праус со 0 стартер.
Одма лета после колово.

На колку минути пред почеток на утакмица моеше да се мења прва постава.
Вчера у 20:30 сменив а Погба на клупа ми останал со 3 бода, пред него Вард Праус со 0 стартер.
Одма лета после колово.

Еден сaaт.

Вчерa имaше нaтпревaр oд 9. Дo 8 беa дoзвoлени измени.

Мекаули пак ми дреме на клупа, а страшни поени ќе извади.:facepalm:
Па и сега гледам сум заборавил Агуеро капитен да го ставам.:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Џабе кога малку поени ќе собереш од играчите средниот ред, па и од одбраната. :D
Да да дно од среден ред.
Вард Праус 0
Али не игра
Џака ќе го видиме после
Флечер води ама тој класика по 2-3 бода секое коло носи.

Одма мењам ова све у понеделник, мора нов среден ред.
Дајте зицери некои.

Да да дно од среден ред.
Вард Праус 0
Али не игра
Џака ќе го видиме после
Флечер води ама тој класика по 2-3 бода секое коло носи.

Одма мењам ова све у понеделник, мора нов среден ред.
Дајте зицери некои.

За мали пари Рамирез, Редмонд, Миралас (само нема загарантирано прва постава), Снодграс, Капу што не вадел поени, па и Ламела. Тадиќ исто чекам да распука зашо двете утакмици ги изигра супер, само без гол или асистенција.

За мали пари Рамирез, Редмонд, Миралас (само нема загарантирано прва постава), Снодграс, Капуе што не вадел поени, па и Ламела. Тадиќ исто чекам да распука зашо двете утакмици ги изигра супер, само без гол или асистенција.
Гастон од Боро?
Мислев тој да го стаам да ти кажам право ама мислев ќе биде резерва пошто не играше последниве 1-2 сезони.
Ќе ги мењам Џака и Вард Праус сигурно.

Гастон од Боро?
Мислев тој да го стаам да ти кажам право ама мислев ќе биде резерва пошто не играше последниве 1-2 сезони.
Ќе ги мењам Џака и Вард Праус сигурно.

Тој. Втора полусезона у Чемпионшип искина, очигледно се пронајдоа со Каранка. Исто гледав мотд хајлајтс од минатата утакмица, убедливо најактивен играч во Боро.

Тој. Втора полусезона у Чемпионшип искина, очигледно се пронајдоа со Каранка. Исто гледав мотд хајлајтс од минатата утакмица, убедливо најактивен играч во Боро.
Значи иде у прва постава.
Добар играч е Гастон, у Италија играше добро, не знам зашто се погуби у Англија.

Кој ми беше филмот Азар да го ставам капитен место Агуеро ... :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom