Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.539
- Поени од реакции
- 17.958
ZnamОкеј е.
ZnamОкеј е.
@RATM не бриши бе.
Ако не беше саркастично мислењето... и ја мислам така, играат на сигурно и на резултат, класика Мурџо ама сепак некако многу споро делува сето тоа, мора да се разработат за некој месец и да почнат да играат фудбал, вака со стоење нема вечно да победуваат.
Би требало да бидат шампиони, ја уште у јуни реков ама ќе видиме, така реков и за ланската сезона.![]()
И пред да почне сезоната по ростерот на играчи мене ми беа фаворити, мислам дека од гигантите покажаа најубава игра во првото коло, зад нив ми се Ливерпул, па Сити.Да не претеруваме сега, мнооогу работи може да се десат, две кола уште не се поминати, но да, засега од прикажаното се први фаворити.
Колку бода ќе биде разликат со вториот, меѓу вториот и третиот, кој ќе затвори топ4 и кои екипи испаѓаат?Може да се додели титулата уше од сеа. Газат се пред себе годинава Ибра и Мурињо (го кажав ова и пред да почне сезона .!. )
Чекај мен, полека.Колку бода ќе биде разликат со вториот, меѓу вториот и третиот, кој ќе затвори топ4 и кои екипи испаѓаат?
и демек јунајтед има најдобра игра? У ибра ќе се крстат цела сезона, за разлика Ливерпул да речеме има тон опции напредЧекај мен, полека.
Инаку муабетот со рангирањето ми беше за тоа кој тим покажал најдобра игра, не кој на кое место ќе заврши. Мислам не се сфативме?
Тим кој прикажа подобра игра од Јунајтед во првото коло има?и демек јунајтед има најдобра игра?
Која игра жити се бормут ќоравите ги згазија, тоа како со беласица да играле.Тим кој прикажа подобра игра од Јунајтед во првото коло има?
Да бе исто е, тука некаде се.Која игра жити се бормут ќоравите ги згазија, тоа како со беласица да играле.