Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
@RATM не бриши бе. :D

Ако не беше саркастично мислењето... и ја мислам така, играат на сигурно и на резултат, класика Мурџо ама сепак некако многу споро делува сето тоа, мора да се разработат за некој месец и да почнат да играат фудбал, вака со стоење нема вечно да победуваат.

Би требало да бидат шампиони, ја уште у јуни реков ама ќе видиме, така реков и за ланската сезона. :icon_mrgr:

W

wicked_1

Гостин
Уште одбраната со Фонте им држи на Саутемптон некако, се друго е катастрофа, посебно напаѓачкото дуо од Лонг и Редмонд = ужас.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Така значи, класа напаѓачи носат победи, ама шо знам ја, кога има професорско-менаџерски легенди кои сметаат дека со просечен напаѓач ќе можиш нешто посериозно да направиш.

Може Погба да дрибла и да прави пети цела утакмица, Бејли да чисти топки позади, но без класа напаѓач максимум што може да се извлече е фрустрирачко реми без голови.

Сигурно во истиот тим на Арсенал пред 10-15 години ако наместо Анри играше Жиру истите резултати ќе беа, сигурно. :confused:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Може да се додели титулата уше од сеа. Газат се пред себе годинава Ибра и Мурињо (го кажав ова и пред да почне сезона .!. )

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Да не претеруваме сега, мнооогу работи може да се десат, две кола уште не се поминати, но да, засега од прикажаното се први фаворити.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
@RATM не бриши бе. :D

Ако не беше саркастично мислењето... и ја мислам така, играат на сигурно и на резултат, класика Мурџо ама сепак некако многу споро делува сето тоа, мора да се разработат за некој месец и да почнат да играат фудбал, вака со стоење нема вечно да победуваат.

Би требало да бидат шампиони, ја уште у јуни реков ама ќе видиме, така реков и за ланската сезона. :icon_mrgr:

Се премислувам понекогаш, ќе ми стигаат нотификации. А не сакам нотификации. :)

Не беше саркастично воопшто. Како што и сам кажа, тимовите на Мурињо никогаш не играле којзнае каков фудбал. И овој Манчестер не е исклучок, изгледа шашаво, ама функционира засега. Што велеше државникот наш.
Мурињо особено сега може да дозволи таков луксуз (навидум досаден фудбал, или многу стабилен со контрола врз играта), бидејќи има класа играчи како Ибра и Руни и навистина солиден тим околу нив (Погба, Бејли, Шо, Де Геа, Марсијал, Мата и Мики).

И милион пати повтореното, против малите тимови се добива титула. А мислам дека Манчестер нема да има проблеми (како изминатите три сезони) со нив, барем не на Олд Трафорд.

Последно уредено:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Да не претеруваме сега, мнооогу работи може да се десат, две кола уште не се поминати, но да, засега од прикажаното се први фаворити.
И пред да почне сезоната по ростерот на играчи мене ми беа фаворити, мислам дека од гигантите покажаа најубава игра во првото коло, зад нив ми се Ливерпул, па Сити.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Може да се додели титулата уше од сеа. Газат се пред себе годинава Ибра и Мурињо (го кажав ова и пред да почне сезона .!. )
Колку бода ќе биде разликат со вториот, меѓу вториот и третиот, кој ќе затвори топ4 и кои екипи испаѓаат?

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Колку бода ќе биде разликат со вториот, меѓу вториот и третиот, кој ќе затвори топ4 и кои екипи испаѓаат?
Чекај мен, полека.

Инаку муабетот со рангирањето ми беше за тоа кој тим покажал најдобра игра, не кој на кое место ќе заврши. Мислам не се сфативме?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.372
Поени од реакции
43.181
Чекај мен, полека.

Инаку муабетот со рангирањето ми беше за тоа кој тим покажал најдобра игра, не кој на кое место ќе заврши. Мислам не се сфативме?
и демек јунајтед има најдобра игра? У ибра ќе се крстат цела сезона, за разлика Ливерпул да речеме има тон опции напред

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom