Генерална дискусија ОИ Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Северна Кореа освои злато во гимнастика, второ на ова ОИ. Вчера освоија сребро у кревање тегови за малку и избега златото на дебелката. Вкупно 7 медали имаат, ќе се спасат овие 7 души од работа во рудник. :D
Боље да не се враќа дома оваа. Ко ќе ја рокнат у рудник има да се напраи чечкалица за 3 месеци. :D

Боље да не се враќа дома оваа. Ко ќе ја рокнат у рудник има да се напраи чечкалица за 3 месеци. :D
Нема врска. Ќе кажат дека го освоила и тоа со светски рекорд :coffee:

Мислам дека овие се единствените дебели луѓе у Северна Кореа. :D

Каков цар Кубанецов што освои злато во грчко-римски стил, во славењето го лупна тренерот од земја.

Capture.JPG

:pos: :pos: :pos:

Успеав само скриншот да направам, тешко дека ќе има видео по нетов со оглед на тоа што од МОК забраниле да се шеруваат видеа и гифови. :facepalm:

Добро бе не се нормални овие од МРТ. Имајќи кошарка Шпанија Аргентина овие Гимнастика даваат. Морав на МРТ 2 со албански коментар да гледам. Тенис ни 3 преноси не направија - финалето го прекинаа. Важно РДТ ќе се плаќа

Јес да не којзнае колку популарен спорт, ама ова е страшно достигнување.
Cp8QKtlWcAAcEpF.jpg:large

Da vi ja ebam programata nikakva ej, barem ne pisujte deka kje davate Brazil-Francija odbojka, a sekako ke bide utakmiciste

Сите ќе даваат тоа или Литванија - Хрватска, овие нашиве Атлетика.

Da vi ja ebam programata nikakva ej, barem ne pisujte deka kje davate Brazil-Francija odbojka, a sekako ke bide utakmiciste
Не се криви од МТВ, се истури од врнење на атлетикава, ја прекинаа некои 25 минути и се одложи се живо и диво, се се измеша.

Не се криви од МТВ, се истури од врнење на атлетикава, ја прекинаа некои 25 минути и се одложи се живо и диво, се се измеша.
Da da ali koj kur be, neam nisto protiv atletikava, ali mi se glease odbojkava. I stvarno ova sobraniskiov za koj kur go imaat?

Од 3 ракомет жени, Бразил - Холандија. Нашата снаа македонска vs малата на Ван Дер Варт :oeoeoe:

Добро бе не се нормални овие од МРТ. Имајќи кошарка Шпанија Аргентина овие Гимнастика даваат. Морав на МРТ 2 со албански коментар да гледам. Тенис ни 3 преноси не направија - финалето го прекинаа. Важно РДТ ќе се плаќа

Па го отупеа со кошарка од кога е почнато, сакам кошарка да гледам али мора малце да сменат, на Олимпијадава не се врти се околу кошаркарскиот турнир. Дефинитивно подобар избор беше финале гимнастика него ли Шпанија- Аргентина.

Ти ебам баксузот Стипановиќ. За едно место погоре златен медал ќе имаше. Овој е истиот што само теорија го делеше од бронза минатата олимпијада пред последната трка.

Хрговиќ осигура барем бронза. Му еба матер на Кубнецот. Му лежат нигерите, 3 од 3 има со нив.

Перковиќ злато like a boss.

Следен Кљаковиќ - Гашпиќ едри. Сега почнува medal race, држи трето место. Златото е теоретски осигурано од страна на некој Британец. Среброто може да го освои само ако извози добро,а Словенецот пред него ужасно (читај погоре....слична разлика). Во врат за бронза му дишат еден Швеѓанец и Американец.

edit. Ова едриличариве се дебили какви нема на светот. Доминираат 4 години се и на крај последната трка на најважното натпреварување сите по ред катастрофални. Да му ебам мајката има ли некој од нив да извози добро последен плов.
Остана Бамби без медал.

Последно уредено:
Србинките ги плеснале Австралија и сега во уште еден спорт се отвара можност за медал за Србија.
Ако не земат пак ниту еден медал,ватерполистите треба да се удават,а овие другиве да се обесат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom