Олимпија
Македонија во срцето!!!
- Член од
- 26 март 2008
- Мислења
- 5.624
- Поени од реакции
- 9.146
Под шемење шо подразбираш?:uvo:незнам стварно кој крај да го фатам....почнав да се шемам со едно машко уште првата вечер ко се видовме,и одма наредната вечер пак се видовме и пак се шемевме(тој уште рано дента ми се јави) .....сакав се да биди во тајност.....ништо не ми е на сериозно сватена работава,воопшто не планирам ништо со него.....Тој почна да се однесува како да сме во врска,а јас незнам што се случува,денес бевме заедно цел ден шетавме,преубаво си поминавме....едноставно почнавме да се збллижуваме...чувствувам дека сме нешто повејќе кога сме заедно,ама кога не сум со него,само мислам на тоа дека е добро што никој не знае сеуште за нас,дека со душа чекам да заврши се меѓу нас.....ама незнам,и сега не се свајќам салам што сакам...знам дека лажи цело време се,чувствувам,докажано ми е дека лажи го имам сетено и в лице му кажувам кога ме лажи.
незнам дали да продолжам да се гледам со него или да престанам.Сакам да продолжам да се гледам тајно,ама страв ми е да не го засакам ....незнам што ми се случува,можеби е се набрзина ???или па можеби сака само да ме придобие и да направи да го засакам за да ме убеди да имам секс со него(оти ова е скоро цел на секое машко :uvoзатоа јас неможам да си го најдам вистинскиот,сите само тоа го сакаат,јас несакам и на крај завршува фино лепо врската никако,така да единствен спас да ен сум сама ми беше да си се шемам со некој како овој....ама и ова некако шемава ме буни и мене( одвратно ми е зошто неможам да си отпочнам салам врска со некој,незнам дали постојат воопшто такви луѓе,досега немам сретнато такви)
Чим викаш дека лаже,зошто да се впушташ во нешто што однапред е осудено на пропаст?Мислиш дека ќе те поштеди од лаги?:nenene: