R
red.devil
Гостин
Ишумиус. [emoji14]Шоренте, Касишас, Бешерин, Давид Виша![]()
Sent from my D6503 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ишумиус. [emoji14]Шоренте, Касишас, Бешерин, Давид Виша![]()
Друга работа е што Гвардиола е во досега непозната ситуација за него. Барселона кога ги презеде за ривал го имаше само Реал, плус составот на Барса беше страшен. Ги среди што ги среди ама ова си стои како факт. Баерн ги презеде како европски шампиони. Е сега иди во лига каде нема убедливо најсилен состав и каде конкуренцијата е каде каде поголема. Плус дојде во тим што лани беше мизерија и има еден куп остарени и потрошени играчи. Долга ќе е нивата за орање ама и среќа има овојЌе се избламира Гвардиола оваа сезона за сите пари. Крш е составот. Навас во животот нема никој издриблано, исто и Стерлинг кои со своите движења само себе си се дрибла. Фернандињо е само уште еден циган, Стоунс е добар, но недокажан, Сања беше класа играч, но годините го стигнаа, Де Брујне дебело преценет. Со исклучок на Агуеро, немаат ниту еден класа играч. Сити во времето на полна форма на Јаја Туре беше две класи подобар од овој Сити.
Друга работа е што Гвардиола е во досега непозната ситуација за него. Барселона кога ги презеде за ривал го имаше само Реал, плус составот на Барса беше страшен. Ги среди што ги среди ама ова си стои како факт. Баерн ги презеде како европски шампиони. Е сега иди во лига каде нема убедливо најсилен состав и каде конкуренцијата е каде каде поголема. Плус дојде во тим што лани беше мизерија и има еден куп остарени и потрошени играчи. Долга ќе е нивата за орање ама и среќа има овој

Абе добро тоа стално го имал. Ама и среќа требаМорам да те поправам, ПАРИ ИМА![]()
Како беше она:
Никад не бил поголем талент од Стоунс.Мекнер пред три сезони беше поголем талент од Стоунс, глеј го сега на кое дереџе стигна.
murinjo snajder od avion go stavi u prv tim so milan, i deckoto si izigra maestralno, poveke se slikase so dresot i celnicite na timot otkolku sto trenirase, ako voopsto i treniraseНикад не бил поголем талент од Стоунс.
Иначе, потегот на Мојс да внеси играчи шо вчера ги довел во тимот објаснува зошто беше катастрофална грешка да биде "Избраниот" и зошто е таму кај што е сега.

Снајдер и МекНер споредба... Хелоуууmurinjo snajder od avion go stavi u prv tim so milan, i deckoto si izigra maestralno, poveke se slikase so dresot i celnicite na timot otkolku sto trenirase, ako voopsto i trenirase
Nema veze toa, moze razlika da napravi, sea zavisi za kakov fudbaler stanuva zbor, ali ne mora da znaci deka toa moze da se ispostavi kako losh poteg, baska sanderlend se u prasanje, moze za taa izmena toj igrac mu bil jedino resenie i toa e toa.

Па Мекнер требаше да биде уште еден играч плус во одбрана , на сметка на шпицот . Мојсо се откажа од напаѓање , ова му беше зихерашки потез и како по обичај ја утна шифрата .Снајдер и МекНер споредба... Хелоууу
Остај играчите како имиња. Одбранбената линија е најранлива на промени, а на тоа додади ја и разликата во квалитет меѓу Сандерленд и Сити, учинокот е самоубиство од заседа да внесиш млад, зелен, неикусен стопер против противник кој што едина мисла му е да те притисни во шеснаестерец.
Снајдер и МекНер споредба... Хелоууу
Остај играчите како имиња. Одбранбената линија е најранлива на промени, а на тоа додади ја и разликата во квалитет меѓу Сандерленд и Сити, учинокот е самоубиство од заседа да внесиш млад, зелен, неикусен стопер против противник кој што едина мисла му е да те притисни во шеснаестерец.
Нема никаква врска годините тајмингот на трансферот.
Топката го погоди во глава, не ја ни виде од двајцата играчи пред него, едниот Делф, вториот не знам кој беше. И Рамос да беше, и Видиќ, ист епилог.
Може позиционирање да дискутираме, но сакаше да затвори поигрување на втора.
1-1 и те како е пуна капа за Сандерленд, зашто да го остава Дефо во игра?
Нема никаква врска годините тајмингот на трансферот.
Топката го погоди во глава, не ја ни виде од двајцата играчи пред него, едниот Делф, вториот не знам кој беше. И Рамос да беше, и Видиќ, ист епилог.
Може позиционирање да дискутираме, но сакаше да затвори поигрување на втора.
1-1 и те како е пуна капа за Сандерленд, зашто да го остава Дефо во игра?