Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За утре Лестер мислам е полн погодок над 2 коеф.
Хал се ептен боси, мн играчи им заминаа а тнко се засилија

Sent from my iPhone using Tapatalk

Србија ватерполо 10,5+ индивидуално. Сега му е мајката,решавачки меч против кенгурите.

Андерлехт на три тикета ве чекам, не заебвајте.

Мамицата да му ебам на Емери и на цел ПСЖ .. Шахтар ја сврија 2&3+ овие идиотиве 2&3+ едвај 0-1 тепаја и Порто 2 ги имав на тикет .. никаква игра немаја незнам ни како дадоја гол ..

А. Лустенау ја ставив гг3+, го избришав типот и ја ставив т12+&ГГ и заврши 1-3!! А. Лустенау 34 шута кон гол и само еден ебан гол. Следната ко за инат 7 ќе дадат и тоа од 7 шута.

Раниери, вечниот лузер, ако не успее да извлечат бод Лестер, одма да се растурат како тим, сиротите Хал со 14 фудбалери се.

Значи, Лестер х2 ОДМА!

Раниери, вечниот лузер, ако не успее да извлечат бод Лестер, одма да се растурат како тим, сиротите Хал со 14 фудбалери се.

Значи, Лестер х2 ОДМА!

13.08.2016.

Некои сеуште играат дупли шанси. И тоа X2. :pos:

Значи, Лестер х2 ОДМА!
А што ги форсираш од одма ебате, уште е почеток на првенството...

Од мене Лопез +1.5 прв сет, 1.47.

Секој си има начин на игра, или не?

Така де. Затоа во кладилницие постојат оние кои добиваат, и оние кои губат. Ајде погоди во која група ти ќе бидеш. Не постои побезвреден, поглуп, побесмислен тип од x2 натпревари каде гостинот бил фаворит од околу 2 коефициент. Го носиш на грб цел натпревар за мизерни 1.20 1.25. Ако веќе ти е до тој ужасен коефициент, постојат сто подобри начини да го извлечеш од истиот натпревар.

А што ги форсираш од одма ебате, уште е почеток на првенството...

Од мене Лопез +1.5 прв сет, 1.47.
Што ги форсирам, Хал цела недела тренира со 13 играчи, од кои двајца голмани, како може таков тим да те победи, а и Брус кога си отиде изјави дека се распад систем во самат управа, сите фактори беа на страната на Лестер.

Што ги форсирам, Хал цела недела тренира со 13 играчи, од кои двајца голмани, како може таков тим да те победи, а и Брус кога си отиде изјави дека се распад систем во самат управа, сите фактори беа на страната на Лестер.

Па што не ја пиша 2?

AstonVilla 1
Newcastle 1
MK Dons gg3+
Southport gg3+
Uplata 450den

Glenavon GG1GG2
Q.Of South GG1GG2
Berwick GG1GG2
Uplata 50den

ba97c35f30bddf328fdaa7d21ed778c6.jpg

Od proslata nedela ..