Пливање на ОИ Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Каква девојка мајко мила.
Ни белата ајкула нема да може да го стигне рекордов!!!!!!!! :vozbud:

Тоа што беше Фелпс во Пекинг сега е Ледеки, машина.

Ќе има уште нешто интересно или да фаќам кревет? :D

13939363_10154872878251840_5231026619224023679_n.jpg

Дали Фелпс има таков брк? Дали? Ако има, одма нека му ги земат сите медали!

На 35год освои златен :cuc:

Кај американциве и тие што треба и тие што не требаа освоија медал, ништо чудно да се шприцат во вена.

Ова тројцата втори завршија за никој да не се лути :pos:

А овие тројца беа први фаворити за први три медали иако момакот од СИНГАПУР беше најбрз у полуфиналето мислам.
Од една страна криво ми е за Фелпс а од друга страна мило ми е што вакви дечки од нигде никаде се појавуваат и лапаат злато у таква конкуренција.

Леле унгаркава Богларка Капас/Капаш како и да е :love:

А овие тројца беа први фаворити за први три медали иако момакот од СИНГАПУР беше најбрз у полуфиналето мислам.
Од една страна криво ми е за Фелпс а од друга страна мило ми е што вакви дечки од нигде никаде се појавуваат и лапаат злато у таква конкуренција.
Какви фаворити брат... Фелпс беше прв фаворит, Скулинг втор и тоа далеку пред Чех и Ле Клос. Така да не беше никакво изненадување дечкото да освои медал, тоа и се очекуваше, ама златово секако дека е неочекувано. И со времето од полуфиналето Скулинг ќе го освоеше златото така да можеш да видиш во каква форма беше во однос на другиве. Еве ти ги квотите од Златна копачка за тркава:
Фелпс 1.45
Скулинг 3.00
Ле Клос 8.00
Чех 15.00

13939363_10154872878251840_5231026619224023679_n.jpg

Дали Фелпс има таков брк? Дали? Ако има, одма нека му ги земат сите медали!
Месец дена пред Пекинг имаш таков брк за да го испоштува Марк Шпиц :)

Онаа Ефимова рекла, ако мене ме банираа 16 месеца, зошто Фелпс не е? Алудира на фактот што Фелпс со трава го фатија. Анаболици = трава, :pos: браво девојче, седи 5. Немогуче колку се глупи одредени спортисти.

P. S. Да е до Драган МТВ ќе пренесува и Чукарички Куп од пливање ама тоа е... А и зошто имаат сто канали, може нешто да пребацат на собраниски, не мора со коментар... Дебили.

Последно уредено:
Мелдониум не беше во листа на забранети , суспензиите ги добија оние што продолжија по ставањето на листата на забранети суптанци.
А што и да користат Американците , посебно Фелпс , за сега не е забрането .
Ленс Армстронг цело време тврдеше дека не бил позитивен на ниту еден тест , бил најмногу тестиран спортист , па видовме што се разоткри на крај.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom