JUVE_Ultras
Ragazzo della piazza
- Член од
- 22 септември 2010
- Мислења
- 2.451
- Поени од реакции
- 3.968
Дај најди официјално соопштение дека Јуве го плаќа Раиола и дека на претходниот клуб сме дале пари,па и куќа сме му купилеZatoa sto od tie 105 milioni evra 25 milioni Raiola isplatil Juve i na Le Avr kade so pogba bil kako junior i na Pogba kuca mu kupile vo Mancester zatoa 105-30=75 mil evra cisti.Sekoja cest izvadivte realno okolu 30 m evra plus otkolku so vredi Pogba ama pa za Higuain da dades 90!!!!????

Искочи официјално клубов со соопштение за некои 75милиона плус од трансферов(што значи тоа никој не знае да објасни) и одма фама толку коштал трансферов ограбени биле Јуве бла бла бла...
Не искачаат другиве клубови со официјални соопштенија за трансферите па затоа ви е чудно и си нагаѓате со бројки.Да искочеше и Наполи за Игуаин со вакво нешто може и они ќе биле некои 50 милиона во плус(што и да им значи тоа Positive Income во сооштениево)
Ете горе го имаш и договорот за трансфер на Исла во Каљари кој кошташе 4 милиона,а Positive Income на клубот е 0,7милиона.Изглеа појак агент имал Исла и од Погба,чим Јуве му платиле 3,3 милиона од трансферов на него,или можда палата некоја му купиле на Сардинија

Мене ко фан реално кур ме боли колку коштал трансферов на Погба,не зиам ја процент од него.Се додека клубот е активен на трансфер пазарот, купуваат добри играчи,имаат некоја визија за тимов,ја сум задоволен.
Али ако на вас фановиве на Јунајтед ви е боље на душичката дека наводно сте го ограбиле Јуве за играч кој го пуштивте за џабе пред 4 години,а го купивте сеа за некои според вас 75милиона, тогаш океј.Башка кур ве боли сеа милијарди ќе извадите од дресови и реклами од Погба
Последно уредено: