Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледавте пресконференцијата на Пјаца? :) Леле резили еј, ко изгубен германец беше, како првооделенче на прв школски ден... Па уште една зелена кисела насмевка ама фрла, демек hehehe igram u juve, fraer sum...

Гледајте од 9:16 :)

Брат дај нека не заебава оваа што преведува, јас боље зборам Инглиш од неа... И тоа светлосни години боље :D

@Ilumious за ова ти велев :) денес го продадовме Исла за 4м. Ете го соопштението

CpiNC6jW8AAS8XV.jpg:large

Positive Income 0.7m значи др нешто е работата.

Брат дај нека не заебава оваа што преведува, јас боље зборам Инглиш од неа... И тоа светлосни години боље :D
Страчатела брат една работа ме мачи. Како што е општо познато на форумов ти си магистер по -- (не е ни важно). Е сега јас колку што сум запознат за запишување втор циклус студии се бара сертификат за познавање странски јазик.

Дилемата ми е очигледна :D. Не заебаваш овде за англискиот па си некој лингвист или го плати сертификатот?

Не се сеќавам дека порано давале вакви извештаи за трансфери (не зборам за квартални/годишни извештаи).
Едит: Има ама кој да чита :D
http://www.juventus.com/en/club/inv...nts/price-sensitve-press-releases/2015-16.php[DOUBLEPOST=1470910189][/DOUBLEPOST]Тури му пепел на овој

Axel Witsel has been linked to numerous teams this summer, including Juventus who identified him as someone who could help replace Pogba. But the bianconeri only went so far in their pursuit of the Belgian midfielder since he has an expiring contract with Zenit. Witsel talked about his future in an interview to R Sport:"The best choice for me is to stay at Zenit another year, then we'll see about the future. At moment I'm 100% focused on my team and the next matches coming up for Zenit. Should I leave Russia one day, I have no preference between Premier League and Serie A, both leagues represent the elite of football. Extension? I'm not thinking about it now, I'm just focused on the season"

Последно уредено од модератор:
Според ЏДМ Конте го убедил Матиќ да остане во Челзи, такада сега ние се навртуваме кон Матуиди и Ковачиќ.

Тури му пепел на овој

Axel Witsel has been linked to numerous teams this summer, including Juventus who identified him as someone who could help replace Pogba. But the bianconeri only went so far in their pursuit of the Belgian midfielder since he has an expiring contract with Zenit. Witsel talked about his future in an interview to R Sport:"The best choice for me is to stay at Zenit another year, then we'll see about the future. At moment I'm 100% focused on my team and the next matches coming up for Zenit. Should I leave Russia one day, I have no preference between Premier League and Serie A, both leagues represent the elite of football. Extension? I'm not thinking about it now, I'm just focused on the season"
Вчера имаше инфо дека агентот на Витсел и Паратичи се договориле, и дека ако Зенит не го продава играчот за сумата која ја нуди Јуве (наводно 15 милиони) тогаш Витсел ќе дојде како босман трансфер, договорот ќе го потпишат во Јануари, а играчот доаѓа во Јуве на 1 Јули 2017,без пари (ист случај со Љоренте).

Што им требаше на управата да вадат комплициран финансиски извештај околу трансферот на Погба, луѓево си мислат Манчестер платиле 75 милиони евра.
И од кога почнаа сите да се занимаваат со економија, нели не давате од ваш џеб ништо?
Zatoa sto od tie 105 milioni evra 25 milioni Raiola isplatil Juve i na Le Avr kade so pogba bil kako junior i na Pogba kuca mu kupile vo Mancester zatoa 105-30=75 mil evra cisti.Sekoja cest izvadivte realno okolu 30 m evra plus otkolku so vredi Pogba ama pa za Higuain da dades 90!!!!????[DOUBLEPOST=1470919887][/DOUBLEPOST]
Што им требаше на управата да вадат комплициран финансиски извештај околу трансферот на Погба, луѓево си мислат Манчестер платиле 75 милиони евра.
И од кога почнаа сите да се занимаваат со економија, нели не давате од ваш џеб ништо?
Zatoa sto od tie 105 milioni evra 25 milioni Raiola isplatil Juve i na Le Avr kade so pogba bil kako junior i na Pogba kuca mu kupile vo Mancester zatoa 105-30=75 mil evra cisti.Sekoja cest izvadivte realno okolu 30 m evra plus otkolku so vredi Pogba ama pa za Higuain da dades 90!!!!????

Заза по се изгледа прифатил трансфер во Волфсбург, го изнагураја го изнагураја а има капацитет голем од клупа на почеток а и желен е за докажување, претежно секој фудбалер сака прва постава од прва да игра, црн бумбар од мене за потегов.

Огромен потенцијал за напаѓач кој што има повеќе жути картони отколку голови. И Илчо Наумоски знае така.

Zatoa sto od tie 105 milioni evra 25 milioni Raiola isplatil Juve i na Le Avr kade so pogba bil kako junior i na Pogba kuca mu kupile vo Mancester zatoa 105-30=75 mil evra cisti.Sekoja cest izvadivte realno okolu 30 m evra plus otkolku so vredi Pogba ama pa za Higuain da dades 90!!!!????

Нека е така како што викаш, но тогаш како Јувентус е во + само 700 000 евра од Исла, кога го продадоа за 4м?

Игуаин колку килограми загуби овие неколку денови?

:kafence:

Сега Габигол да се земе со тие пари од Заза и ќе грмиме...[DOUBLEPOST=1470923602][/DOUBLEPOST]
Страчатела брат една работа ме мачи. Како што е општо познато на форумов ти си магистер по -- (не е ни важно). Е сега јас колку што сум запознат за запишување втор циклус студии се бара сертификат за познавање странски јазик.

Дилемата ми е очигледна :D. Не заебаваш овде за англискиот па си некој лингвист или го плати сертификатот?
Право завршив, кај па јас да ти знам англиски :P

Игуаин го плативмо 1,000,000€ по кило, ако не ослаби мамицата да му ја ебат све навијачиве

Како можи бе да се курчиш демек си платил играч дали 105+5, 82 или 30 нека е кога ти го зеле за бес пари па ти го шитнале за ќар огромен, па куќата сме му ја платиле и за то верват на таја безвезна гласина боже господе.

Него со парите од Ѕаѕа не е лошо да се купи Куадрадо.[DOUBLEPOST=1470924848][/DOUBLEPOST]

Можи Германски знаел од кај знајш :D[DOUBLEPOST=1470924878][/DOUBLEPOST]
Игуаин колку килограми загуби овие неколку денови?

:kafence:
Денес тренирал сам а тимот имал пауза, некни тренериал неколку сати плус спрема сите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom