Mrs. Vedder
red cloud at sundown
- Член од
- 12 февруари 2009
- Мислења
- 984
- Поени од реакции
- 66
[zEUs];2933410 напиша:Вака...
...сум во врска со едно прекрасно дејче 4 ипол месеци.
Одличен ни е сексот... но пак само тоа е одлично.
Ја не сум чуек за врске... за обврске. Свеедно.
Не моем скоро секој ден да се гледаме... да одиме заедно. Па да ме викне па да идем со неа.
Едноставно го сакам само сексот со неа. И ме убија тоа што сум и у врска со неа... што сум обврзан некако.
Па што да праем... да и каем дека сум со неа само заради сексот? да и каем дека тоа што смо у врска ме убија... и ако сака само да останемо на секс?
или пак што!?
помош!!!:nesum:
"Абе сексот со тебе ми е вауу, штета што не го осеќам истиот филинг во другиот дел од врската"-нема да наидеш на позитивни реакции никако, но ако веќе сакаш да расчистиш направи го тоа и биди искрен.Под искрен не се подразбира и нападен, премногу директен, ладнокрвен пич со ости зборови.Биди најс, објасни и ја твојата моментална состојба и дека си се открил себеси, дека неможеш да се врзуваш лесно...
Не ти е супер дупер идеата да и предложиш само секс, без никакви обврски.Може да ти шлакне една и никогаш да не те погледне, или може да те шлакне една а после 1 недела да ти се јави и да те побара...Ти барем би можел да предвидиш како би одреагирала.
Како и да е, потруди се да и објасниш како се чувствуваш а не само да доминира делот колку ти е она само добра сексачица и ништо повеќе.