Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Вуди мамицата твоја ретардирана, фацо глупава - браво! :D

Иначе шала на страна, овие играчи се тука заради Мур само така нека продолжи, следно лето уште 2-3ца и пак сите ќе се плашат од Јунајтед. Кој ќе чека сега недела ..... :(

http://www.stream2watch.co/live-now/live-tv/gb/mutv-live-stream

Клик горе лево Stream 2

F967655343C54961911525F3101089DC.ashx

Најголема пофалба до тетките од пералната на Керингтон, тие си го објавија трансферов поштено, не ќе ги чекаат Адидас и Вуди :icon_lol:[DOUBLEPOST=1470702823][/DOUBLEPOST]:popce::popce::popce::popce::lolzz:

Колку е среќен на интервјуто, вика се осеќам како да се вратив дома од одмор :D

Одлично! Ѕверски го објавија. Ми лајк ит.:icon_mrgr: Ќе искине, да ни е здрав само и што побрзо да фати ритам со тимот па да биде стартер.
И висината на трансферот повторно го враќа Јунајтед таму каде што припаѓа- на врвот! Очекувам и самодовербата да се зголеми кај останатите играчи. Убав период претстои пред нас. Полека но сигурно транзицијата ја надминуваме.

I'm back! Чингггггггггггггг :D

Леле леле, адидас летово со маркетингов растураат. Браво!!!

50% посто од тоа што ќе го земе Раиола да и се даде на мајка му на Погба, сепак и нејзиното come back home son има влијание во трансферов :D

Да се разбереме, се е тука за пари. Пари гледа Јунајтед, пари гледа Јувентус, пари гледа Погба, пари гледа и Адидас. Ние пак како навивачи гледаме можност за враќање на старата слава преку ненормално трошење за трансфери. И тоа ни годи несомнено. Не важи повеќе никаква лојалност кон клуб, навивачи, ветувања итн итн...број 1 мотив за се СЕ ПАРИТЕ. За жал како и сите останати сфери на животот и фудбалот се претвори во такво нешто каде сите си ги мерат...сметките в банка. Али среќа па што понекогаш се случуваат изненадувања од типот на Лестер за да не раздрмаат малку и да не вратат 15-20 год наназад. Јас пак би одбрал некој второкласен тим да биде шампион в година отколку некој од богаташиве кои си играат менаџер во реалниот живот.
13963102_10153773314606179_5227599923633978894_o.jpg

П.С: Прејако враќање, премногу ветувања :cool: Да видиме дали сето тоа вредело. Следнава сезона се помалку од 2-ро место во ПЛ и 1/2 финале ЛЕ за мене е неуспех.

А замислете малку САФ да бил полиберален во некои од своите принципи за трансфери, а и за третман кон некои играчи што би било во изминатава декада, а и каков тим би оставил по пензионирањето...Хазард, Погба...

А замислете малку САФ да бил полиберален во некои од своите принципи за трансфери, а и за третман кон некои играчи што би било во изминатава декада, а и каков тим би оставил по пензионирањето...Хазард, Погба...
Eee posle Ronaldo Fergi so transfer politikata i tvrdoglavosta ne unazadi so nekoj glupi igraci Bebe Obertan Tosic Pauel Lindegard Henkrikez Diuf Butner Zaha sve gluposti do gluposti baska Pogba go izbrka im davase prednost na botovi kako Gibson Kleverli pa i Rafael vo sredina epa nikoj ne trpi izivuvanje Snajder isto letoto 2011 ne go donese abe gluposti zivi.Dva pati Barsa ne pregazi bukvalno takvi dve finalinja vo LS so razlika na kvalitet i dominacija nemalo a on pak terase inaeti pari imase ne kupuvase zatoa posle Mojs koga go postavi nikoj igrac svetska klasa ne sakase da dojde normalno niti ce saka za Mojs da igra a plus so godini nemase doneseno ekstra klasa igrac osven Van Persi na 29 god vozrast so plata neverojatna i ne znam kolku znaete ako Van Persi ostanese i poslednata godina od dogovorot ako ne go dadevme vo Fener imase klauzula uste 10 m funti da mu dademe kako lojalnost!!!

Баш среќен изгледа на интервјуто, како да сакал отсекогаш да се врати тука. Се гледа дека е возбуден, желен за покажување пред фановите. Се надевам ќе го правиме легенда тука, дека ќе остане долго време. :icon_mrgr:

Едвај чекам да почне сезонава, се враќа чувството за гледање како на стариот Јунајтед, а не со очоболот минативе сезони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom