Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

http://www.adidas.co.uk/creatorstudio/en_GB/

Демек адидас ги повикува сите фанови да бидат креативни и да учеатвуваат во креирањето на третиот дрес на тимовите каде што се они спонзори. бла бла бла...
Муабетот ми беше , третиот дрес за идната сезона ќе биде бел/сив, додека вториот би варирал во зависност како ќе се договорат клубот и адидас...

e8e8da10219e8ac8a07be491c8c1070a018564f5.png

1030da31725086936142537611522eaa7b740c3d.png

Некои од подобрите дизајни според мене :)

Последно уредено:

Демек адидас ги повикува сите фанови да бидат креативни и да учеатвуваат во креирањето на третиот дрес на тимовите каде што се они спонзори. бла бла бла...
Муабетот ми беше , третиот дрес за идната сезона ќе биде бел/сив, додека вториот би варирал во зависност како ќе се договорат клубот и адидас...

e8e8da10219e8ac8a07be491c8c1070a018564f5.png

1030da31725086936142537611522eaa7b740c3d.png

Добра идеја од Адидас :bravobe: Само никаде не пишува дека дресот треба да е сив-бел. Ти ги прочита правилата воопшто? И дали виде галерија од други дизајни? Нема ограничувања, може некој и башка да си направи дизајн и да го аплоадира во креаторов, нема врска дека мора да биде сив/бел.

Интересна идеја и баш ме натера нешто во доцниве часови да пробам каков дизајнер сум.

Него ме интересира кога менуваш design area зошто се бриши тоа што претходно си го направил :/

Добра идеја од Адидас :bravobe: Само никаде не пишува дека дресот треба да е сив-бел. Ти ги прочита правилата воопшто? И дали виде галерија од други дизајни? Нема ограничувања, може некој и башка да си направи дизајн и да го аплоадира во креаторов, нема врска дека мора да биде сив/бел.
Па гледано дресовите на другите клубови, на Манчестер и Баерн позадината, основната боја на која ќе се темелат дресовите е белата, на Реал е плавата, на Јувентус е темно зелената, на Милан е црната. Е сеа ти тоа што ќе го нацрташ, ставиш на дресот како дизајн, слика или слично, може да биде у боја , каква и да сакаш али у суштина белата ќе биде основната според сликите што ги видов на "дизајнерите" на Манчестер...

Него ме интересира кога менуваш design area зошто се бриши тоа што претходно си го направил :/
Немам пробано дека видов само на мобилен, но според останатите слики од другите "дизајнери" изгледа си ограничен само да дизајнираш одредена ареа, а не цел дрес... Али сепак не сум сигурен дека ја немам видено десктоп верзијата на страната, на мобилната верзија не можам да најдам дека може да се дизајнираат сите ареи...

Ептен ми е ќејф, оти ми беше омилен од младинците уште пред да замине и пред да стане тоа што е. Имав претчувство дека ќе биде голем играч и криво ми беше што си замина. But he's back!

Одличен пазар годинава, после завршено 5то место плус Мурињо. Погба, Рашфорд, Марсијал, Бејли, Шо, Переира, Менса, па и Депај ако влезе у шема, ќе биде тоа мерак за гледање.

Мамето твое расипано, една од причините зашто си отиде Погба во прв план, ама и една од причините зашто и дојде :D ...

The first interview - 01:30 BST on MUTV HD, Sky 418. ‪#‎POGBACK‬

кога е ова точно време по наше? многу сум возбудена драган :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom