Генерална дискусија ОИ Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Уште после четвртфиналињава се знаеше дека нема рамен на Корејкиве, махерки. Криво ми беше за Италијанките, имаа финале во џеб и таа најдобрата што им беше, у последен круг тројка опали и ги потопи..

Сеа индивидуалните во мажи и жени дупло појаки ќе бидат, зашо меѓу себе ќе се јадат Корејциве, плус и од страна има по некој шо може да замрси сметки
Мене за Мексиканките ми е криво, Тајван им се врати од 4-0 и на shoot off ги тепаа. Оваа последнава што стрелаше кај Корејките во финалево мислам дека била светска и олимпијска шампионка моментално, не ги заслушав коментаторите тогаш најдобро, ама така нешто.

Утре почнуваат индивидуалните според bbc до петок ќе има стреличарство.

Американциве бајги потфрлија на почетокот, до сега само еден златен. Тешко дека ќе ги надминат кинезите на олимпијадава.
Италија засега изненадува со медали, имаат седум од кој 2 златни.

Американциве бајги потфрлија на почетокот, до сега само еден златен. Тешко дека ќе ги надминат кинезите на олимпијадава.
Чекај малце, ќе дојде Фелпс, ќе дојдат атлетичарите.. Не дека и во атлетикава ќе се изнаосвојат, максимум 4 злата им давам. :D
Алисон Феликс - 400м жени
ЛаШон Мери - 400м мажи
4х400 жени
Ештон Итон десетобој

Изгубија уште еден медал, Серена и Венус бранителките на злато од тениски дубл во Лондон испаднаа уште во првото коло...доста лоша Олимпијада за Америве. :D

Само злато на Гетлин на 100 и 200м ги вади...:icon_mrgr::kuracc:

Чекај малце, ќе дојде Фелпс, ќе дојдат атлетичарите.. Не дека и во атлетикава ќе се изнаосвојат, максимум 4 злата им давам. :D
Алисон Феликс - 400м жени
ЛаШон Мери - 400м мажи
4х400 жени
Ештон Итон десетобој
Џо Ковач - фрлање ѓуле

И ќе излезе уште некое злато гарант.

Не сте свесни колку дебилно коментира британецов на ББЦ одбојка. Како на мали деца да објаснува, уште да почне, ова е смеч, ова е прием, ова е мрежата... :)

Ете ги надминаа :D 12 имаат,кинезите 8....

Гледам дека корумпираноста во боксот сеуште си трае.

Кинезите под итно треба да поднесат жалба за борбата. Срамота.

Ново злато за Италија овој пат во стрелаштво, си газат на олимпијадава.

На олимпијадава некако стрелаштвово и мечувањево ептен ми се привлечни, мтв треба да пробува барем финалињата да ги пушта оти не траат многу.
Завчера гледав полуфинале во мечување, играа една Италијанка и Кинезинка. Многу јак дуел, Италјанката губеше 3 разлика на 18сек до крај, да во последна секунда да израмни и се разбира во продолжение да тепа. Ама гледам послем па во финале изгубила.
Ептен јак спорт е, бара огромна дисциплина и многу интелегенција зошто пред се треба да го насамариш противникот или да му го прочиташ потегот.

Zlato za Hrvatite vo trap shooting (individualno).[DOUBLEPOST=1470692994][/DOUBLEPOST]Vo gimnastika (maski) Japonija zema zlato (odlicni na parter), bese gusto za srebro, go zemaa Rusite, a Kinezite bronze.

I da, MTV ova e Olimpijada, obavezno se prenesuva atletika, plivanje i gimnastika. ;)

Последно уредено:
Скоковите на Филипинциве видете ги :pos:
http://off.net.mk/video/sport/brakja-filipinci-pa-i-ne-mora-da-se-uchestvuva

Претседателот на нивниот олимписки комитет ги има собрано од некоја локална река додека овие си рипале од карпи, ајде бесплатно јадење и гратис шетање до Бразил ќе имате.

Скоковите на Филипинциве видете ги :pos:
http://off.net.mk/video/sport/brakja-filipinci-pa-i-ne-mora-da-se-uchestvuva

Претседателот на нивниот олимписки комитет ги има собрано од некоја локална река додека овие си рипале од карпи, ајде бесплатно јадење и гратис шетање до Бразил ќе имате.
највеќе пациенти има по спортовиве на вода, тек сега ќе почнат да искачаат хајлајтси :pos:[DOUBLEPOST=1470750309][/DOUBLEPOST]бајдвеј оваа од Косово одбила да направи допинг тест, којзнае што ја чека сега, како може да одбиеш допинг тест не ми е јасно :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom