Џ
Џонтра Волта
Гостин
e finita!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaко ти се наредија работите вчера призна дека сиe finita!
Епа драга Кајги, конечно решив да признаам дека сум педер.
Ќе видиме дали ќе пркнеме. Да видиме само колку време ќе помине пред да почне да му се ебе мртва мајка и да се бара оставка.A претходно на Шампончини му понудиле договор од 3 години но обврзан со неколу цели кои доколку не ги исполнува да може да го отпуштат без никаков надометок и нели пошто е голем шупак овој одбил и тоа ги искомплицирало работите.[DOUBLEPOST=1470608793][/DOUBLEPOST]
Kaко ти се наредија работите вчера призна дека си
Утре Интер ќе пркне со нов тренер... Е што ти се вика коа ќе ти се среди живот.
Де Бур не е искусен тренер но сепак направи многу со Ајакс. Освои 4-5 титули по ред што е рекорд до сега во Холандија а лани титулата ја загуби во последното коло.Kaj odi ovaj be so ventijaga
Nekoj zbor za batkava? kakov stil forsira? Me tepa hype za potegov iako smetam deka barem pred 2 nedeli trebashe da se sluci
Де Бур не е искусен тренер но сепак направи многу со Ајакс. Освои 4-5 титули по ред што е рекорд до сега во Холандија а лани титулата ја загуби во последното коло.Kaj odi ovaj be so ventijaga
Nekoj zbor za batkava? kakov stil forsira? Me tepa hype za potegov iako smetam deka barem pred 2 nedeli trebashe da se sluci