Кајги ,
Нели ти кажав имам нова цимерка од Индија и максимално се трудам да ја избегнувам глупачата да не сум во контакт со неа па само муабетам со другата цимерка од Алжир.
Денеска имав некои обврски низ град и се враќам дома и цел стан смрди на некој глуп индијски зачин од кој може човек да поврати

Како и по обичај цимерката од Алжир излезена да ебе нешто , а оваа новата од Индија седнала у дневна со нозете качени на маса и срка нешто од чинијата.
Ми вика здраво женска како си - а мене ми се лоши од миризбата низ цел стан и не можев да издржам и викам : женска дали си слушнала за проветрување на собите и знаеш ли како се отвара прозорот или треба да ти покажам ? И ме гледа ко овца ми вика што е проблемот - јас се вртам и и викам , ај заврши со јадењето па ке разговараме.
Еве ја чекам сега да заврши со муабет со нејзините од дома па да и дадам до знаење дека дома треба да биде чисто и проветрено , не сакам алиштава да ми смрдат на индијски зачини и нека има во обзир дека не е сама , ако планира да ја чува храната нека ја запечати скроз и нека ја замрзне во фрижидерот.
Аххх бреее колку мразам гадни , смрдливи луѓе и без осет.
Пак ке речам мајка ми била во право - се тоа што мразам , се тоа ми се погодува .
Ама Кајги, не сум јас крива што сум педантерија , така ме научиле