W
wicked_1
Гостин
...Pak ke nemae takov igrac ako zamine, a ne dojde nikoj.
Како и да е, се слагам дека не треба да го продаваат, а и најверојатно нема пошто пред неколку месеци одбија околу 60 милиони фунти
...Pak ke nemae takov igrac ako zamine, a ne dojde nikoj.
Ама тоа од Кина, каде што он не би прифатил да игра, плус во период кога клубот беше без менаџер. Сега ако Конте сака да го продаде, и имаат добра понуда, би го продале. Ама ќе мора да се донесе замена....
Како и да е, се слагам дека не треба да го продаваат, а и најверојатно нема пошто пред неколку месеци одбија околу 60 милиони фунти
И јас баш сакав сличен пост да напишам. Добро почнаа, само што пак како и лани ептен се влечкаат сега. Донесоа напаѓач и ДМ, и потоа мораше одма да се донесе и дефанзивец. За Кулибали последно беше дека испратиле понуда од 45 милиони, и чекаат одговор. И изгледа уште го чекаат, ништо ново нема од тогаш. Сега само за Лукаку се збори, и јас сум за да се донесе Лукаку, за да имаме стварно четири супер напаѓачи со кои ќе може да се бори на секој фронт, плус тројца се под 23 години, и би можеле долго време да играат за Челзи. Ама мораше прво да запнат и да донесат еден централен дефанзивец, па после нека го договараат Лукаку.Не знам што чека Челзи, ама не е на арно работава. Штопер е потребен како клима на 40 степени, а исто така и играч од средината. Не знам исто што се планира во нападот, ако е вистина дека запнале за Лукаку не ми е јасен потегов, кога во составот ги имаш Коста и Батшуаи. Исто десен бек не може да се наслонат на Иванович.
Премногу прашања и премногу дупки, а сезоната почнува за помалку од две недели. Не ми се допаѓа воопшто засега работата на управата и на Конте во текот на летниот период. Особено не ми е јасно на таква криминална одбрана каква што покажаа лани да не се додаде ниеден играч од задната линија. А како што ми стои претешко е за толку краток период да се доведат тројца играчи, кои ќе треба и да се вклопуваат во новата средина.
hahahahahaaМожеби ќе го прават Лукаку централен дефанзивец!?![]()
Добре дојде во фан клуб Челзи. Навикни се на ова и enjoy your stay.Не ми се допаѓа воопшто засега работата на управата
Беше. После решија да не му донесат играчи на Мурињо, а се докрајчија со одлуката да му дадат отказ.Донев вика од дамна управава на прав пат била